Dura Vermeer assessment oefenen

Wil jij een Dura assessment oefenen? Dan ben je hier op de juiste plaats. Wij hebben een speciaal oefenpakket ontwikkeld voor de test die Dura Vermeer gebruikt: de connector ability van PiCompany. Start dus vandaag nog met oefenen!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Dura VermeerBij Dura Vermeer zijn de kernwaarden in beton. Maar, ze bewegen wel met de tijd mee door innovatief projectmanagement.

Dura Vermeer als werkgever

Dit bouwbedrijf bestaat al meer dan 100 jaar. Ondanks deze leeftijd blijven ze steeds meebewegen met de markt en spelen ze in op kansen die zich voordoen. Zo zijn duurzaamheid, digitalisering en veiligheid thema’s waar jij nu mee te maken krijgt.

Dura Vermeer is op die thema’s koploper in de bouw. Je moet jezelf hier ook steeds vernieuwen en ontwikkelen. Want als werknemer bij Dura Vermeer ben je ook koploper op het gebied van vernieuwingen. Baanbrekende projecten zoals klimaat neutrale kantoren ga hier begeleiden. Vernieuwing, innoveren en blijven groeien zijn dan ook de kernwaarden. Als dat bij jou past, zit je hier goed op je plek.

Sollicitatieprocedure

Ben jij een koploper en wil je hier gaan werken? Ga dan naar de website voor de openstaande functies. Je reageert op een vacature en vult de benodigde gegevens in. Denk dan aan jouw cv, motivatiebrief en eventueel cijfers. Als de recruiters positief zijn over jouw aanmelding krijg je een uitnodiging voor een gesprek. Dit gesprek voer je met één of meer recruiters.

Online assessment

Als het eerste gesprek goed verliep, mag je het online assessment maken. Zorg dat je het assessment goed voorbereidt. Als je dit niet haalt, val je namelijk af en is de sollicitatie over. Het assessment bestaat uit een capaciteitentest die de connector ability test heet. Daarnaast moet je een persoonlijkheidstest maken. Die hoef je niet te oefenen maar moet je gewoon eerlijk invullen.

De Connector Ability test wordt door PiCompany afgenomen. Daarvan zijn tegenwoordig meerdere versies in omloop. Die herken je aan het cijfer achter test. Bijvoorbeeld Connector Ability test 2.0 of Connector Ability test 2.1. Ons oefenpakket van PiCompany bereid je op al deze vormen perfect voor.

Laatste gesprekken

Als de recruiters tevreden zijn over de gesprekken volgt het laatste gesprek. Dit is meestal drie weken nadat je jouw sollicitatie hebt ingediend. Ga je akkoord met het aanbod van Dura Vermeer? Dan kun je daarna starten met het doorvoeren van vernieuwingen bij Dura Vermeer.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Dura Vermeer oefenen voor 34,99