Dura Vermeer assessment

Moet jij een assessment maken voor Dura Vermeer? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Dura Vermeer, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Dura Vermeer test te oefenen.

Dura VermeerBij Dura Vermeer zijn de kernwaarden in beton. Maar, ze bewegen wel met de tijd mee door innovatief projectmanagement.

Dura Vermeer als werkgever

Dit bouwbedrijf bestaat al meer dan 100 jaar. Ondanks deze leeftijd blijven ze steeds meebewegen met de markt en spelen ze in op kansen die zich voordoen. Zo zijn duurzaamheid, digitalisering en veiligheid thema’s waar jij nu mee te maken krijgt.

Dura Vermeer is op die thema’s koploper in de bouw. Je moet jezelf hier ook steeds vernieuwen en ontwikkelen. Want als werknemer bij Dura Vermeer ben je ook koploper op het gebied van vernieuwingen. Baanbrekende projecten zoals klimaat neutrale kantoren ga hier begeleiden. Vernieuwing, innoveren en blijven groeien zijn dan ook de kernwaarden. Als dat bij jou past, zit je hier goed op je plek.

Sollicitatieprocedure

Ben jij een koploper en wil je hier gaan werken? Ga dan naar de website voor de openstaande functies. Je reageert op een vacature en vult de benodigde gegevens in. Denk dan aan jouw cv, motivatiebrief en eventueel cijfers. Als de recruiters positief zijn over jouw aanmelding krijg je een uitnodiging voor een gesprek. Dit gesprek voer je met één of meer recruiters.

Online assessment

Als het eerste gesprek goed verliep, mag je het online assessment maken. Zorg dat je het assessment goed voorbereidt. Als je dit niet haalt, val je namelijk af en is de sollicitatie over. Het assessment bestaat uit een capaciteitentest die de connector ability test heet. Daarnaast moet je een persoonlijkheidstest maken. Die hoef je niet te oefenen maar moet je gewoon eerlijk invullen.

De Connector Ability test wordt door PiCompany afgenomen. Daarvan zijn tegenwoordig meerdere versies in omloop. Die herken je aan het cijfer achter test. Bijvoorbeeld Connector Ability test 2.0 of Connector Ability test 2.1. Ons oefenpakket van PiCompany bereid je op al deze vormen perfect voor.

Laatste gesprekken

Als de recruiters tevreden zijn over de gesprekken volgt het laatste gesprek. Dit is meestal drie weken nadat je jouw sollicitatie hebt ingediend. Ga je akkoord met het aanbod van Dura Vermeer? Dan kun je daarna starten met het doorvoeren van vernieuwingen bij Dura Vermeer.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99