DZB assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor DZB? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Logiks Advanced oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Advanced.

Logiks General (Intermediate) oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Intermediate.

DZB helpt mensen met het vinden van de werkplek die bij hen past en waar men gelukkig van wordt. Hierbij help je vooral mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteraard doe je dit vooral in de gemeente Leiden.

DZB als werkgever

Bij DZB zet jij je in voor een wereld waarin iedereen meedoet. Waarin iedereen wordt gewaardeerd en het beste in elkaar boven haalt. Ga je hier werken? Dan werk je om de kracht van ieder mens naar boven te halen. Je helpt mensen, met afstand tot de arbeidsmarkt, aan een fijne en goede werkplek. Zodat ze weer gelukkig zijn op hun werk.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat jij gelukkig bent op jouw werk. Diversiteit is daarbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast krijg je een goed salaris, korting op je ziektekosten, ruime opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden om flexibel te werken.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert hier online. Via de website vul je jouw motivatiebrief en CV in. Als de recruiter tevreden is, ga je door naar de volgende ronde. De stappen van de sollicitatieprocedure kunnen per vacature nog weleens verschillend zijn.

Assessment

Het assessment bestaat uit een Cubiks capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. In sommige gevallen kan je nog een interview of case verwachten. Controleer daarvoor jouw uitnodiging.

De capaciteitentest wordt door Cubiks afgenomen. Momenteel maakt Cubiks gebruik van twee soorten testen, namelijk:

  1. Logiks advanced.
  2. Logiks intermediate.

Dit zijn behoorlijk moeilijke capaciteitentesten. Je moet goed jouw eigen uitnodiging controleren welke test je moet maken. Daarna moet je die test goed voorbereiden. Dat kan perfect met ons Cubiks oefenpakket. Daarmee kan je beide testen oefenen. Dus als je niet zeker weet welke je moet maken, kan je ze alle twee oefenen.

Laatste gesprekken

Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de manager en een HR-manager. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure van DZB positief verlopen, wordt er een aanbod gedaan. Hierna kun je een startdatum afspreken en start jouw inwerktraject.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge