DPA assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor DPA? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

DPA oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets.

DPAGa je werken bij DPA Legal, dan ga je werken bij juridische dienstverlening van DPA Professionals.

DPA als werkgever

DPA Legal is onderdeel van DPA Professional. Ze leveren de beste specialisten op het gebied van juridische dienstverlening aan toonaangevende bedrijven. Als je hier werkt, zet je dus jouw specialiteit voor andere bedrijven in.

Je kan bij de DPA Academy blijven ontwikkelen. Dat doe je via opleidingen of door kennisevenementen bij te wonen. Zo verkrijg jij de kennis en vaardigheden die je nodig hebt. Zo kan je anticiperen op de ontwikkelingen voor de dag van morgen. Je gaat hier altijd vooruitstrevend, persoonlijk en resultaatgericht aan de slag.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière bij DPA Legal wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op één van de openstaande functie. Je vult hier dan jouw persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief in. Als deze gegevens bevallen, krijg je een uitnodiging. Het eerste gesprek voer je met de recruiter.

Online assessment

Daarna maak je een online capaciteitentest. Zorg dat je de test goed voorbereidt. Als je deze niet haalt, zit de sollicitatie er namelijk op. De testen worden afgenomen door LTP. LTP heeft tegenwoordig meerdere testen in omloop. Kijk dus goed welke test je moet maken. Met ons LTP oefenpakket kan jij je op beide alle testen voorbereiden.

Naast de capaciteitentest moet je een persoonlijkheidstest maken. Dit is een big five test. Daarbij wordt jouw persoonlijkheid op vijf grote persoonlijkheidskenmerken getoetst. Dan ontstaat er een goed beeld van hoe jij bent en wat jou motiveert. De uitslag hiervan is niet goed of fout. Wel kan je daar vragen over verwachten tijdens de latere gesprekken.

Laatste gesprekken

Gaat de test goed? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met jouw toekomstige manager een hr-manager. Als ook dit gesprek goed verloopt, ga je door naar de laatste ronde. Hierin bespreek je de arbeidsvoorwaarden en teken je het contract. Daarna kun je aan de slag bij DPA Legal en word je bij je eerste opdrachtgever gepresenteerd.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge