DSW assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor DSW? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Werken bij de grootste van de kleinste zorgverzekeraars? Dan ga je werken bij DSW, een onafhankelijke zorgverzekeraar uit Schiedam.

DSW als werkgever

DSW is bekend omdat zij altijd een week na Prinsjesdag als eerste de nieuwe zorgpremie bekendmaken. Als grootste van de kleinere zorgverzekeraars zorgen zij toch nog voor zo’n 600.000 mensen. Hier werk je bij een redelijke kleine organisatie werkt. Deze zorgverzekeraar lijkt een familiebedrijf, maar is groot genoeg om grote zaken aan te pakken.

Je bent onderdeel van een innovatieve en platte organisatie. De sfeer is informeel en er is een no-nonsense cultuur. Er wordt gestimuleerd dat jij groeit en steeds beter wordt in jouw werk. Zo word je intensief begeleidt door middel van coaching, trainingen en opleidingen. Je hebt zelf het stuur in handen en kan richting geven aan jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Eén van hun waarden is ‘snelheid’. Dat maken ze waar met de sollicitatieprocedure. In de meeste gevallen zijn alle gesprekken op één dag. Via de website reageer je op een openstaande vacatures. Je stuurt meteen jouw cv en een sollicitatiebrief in. Hierna krijg je binnen een dag een reactie op jouw CV.

Eerste gesprek & assessment

Het eerste gesprek is een gesprek met de personeelsadviseur om kennis te maken met de organisatie. Vervolgens ga je een assessment maken. Het assessment bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. De test die je moet maken is de Connector Ability van PiCompany. Daarvoor kan je ons PiCompany oefenpakket gebruiken als voorbereiding.

Laatste gesprekken

Dan heb je als laatste een gesprek met de manager en teamleider. Tijdens dit gesprek wordt de uitkomst van het assessment, jouw CV en motivatiebrief besproken. Deze afspraken vinden op één dagdeel plaats. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek over de arbeidsvoorwaarden kun je daarna aan de slag bij DSW.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu PiCompany oefenen voor 34,99