DSW assessment

Moet jij een assessment maken voor DSW? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor DSW, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis DSW test te oefenen.

Werken bij de grootste van de kleinste zorgverzekeraars? Dan ga je werken bij DSW, een onafhankelijke zorgverzekeraar uit Schiedam.

DSW als werkgever

DSW is bekend omdat zij altijd een week na Prinsjesdag als eerste de nieuwe zorgpremie bekendmaken. Als grootste van de kleinere zorgverzekeraars zorgen zij toch nog voor zo’n 600.000 mensen. Hier werk je bij een redelijke kleine organisatie werkt. Deze zorgverzekeraar lijkt een familiebedrijf, maar is groot genoeg om grote zaken aan te pakken.

Je bent onderdeel van een innovatieve en platte organisatie. De sfeer is informeel en er is een no-nonsense cultuur. Er wordt gestimuleerd dat jij groeit en steeds beter wordt in jouw werk. Zo word je intensief begeleidt door middel van coaching, trainingen en opleidingen. Je hebt zelf het stuur in handen en kan richting geven aan jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Eén van hun waarden is ‘snelheid’. Dat maken ze waar met de sollicitatieprocedure. In de meeste gevallen zijn alle gesprekken op één dag. Via de website reageer je op een openstaande vacatures. Je stuurt meteen jouw cv en een sollicitatiebrief in. Hierna krijg je binnen een dag een reactie op jouw CV.

Eerste gesprek & assessment

Het eerste gesprek is een gesprek met de personeelsadviseur om kennis te maken met de organisatie. Vervolgens ga je een assessment maken. Het assessment bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. De test die je moet maken is de Connector Ability van PiCompany. Daarvoor kan je ons PiCompany oefenpakket gebruiken als voorbereiding.

Laatste gesprekken

Dan heb je als laatste een gesprek met de manager en teamleider. Tijdens dit gesprek wordt de uitkomst van het assessment, jouw CV en motivatiebrief besproken. Deze afspraken vinden op één dagdeel plaats. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek over de arbeidsvoorwaarden kun je daarna aan de slag bij DSW.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99