Hans Anders assessment

Moet jij een assessment maken voor Hans Anders? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

LTP oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Hans Anders, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Hans Anders test te oefenen.

Hans AndersWil je klanten helpen met de aanschaf van een nieuwe bril, lenzen of gehooroplossing? Dan ben je bij Hans Anders op het juiste adres.

Hans Anders als werkgever

Of je nu start als verkoopmedewerker of als vestigingsmanager, iedereen neemt een pakket aan unieke kwaliteiten met zich mee. Hans Anders snapt dat. Daarom kijken ze op welke manier jij je kunt ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven haalt. Ga je hier werken dan doe je de dingen op een andere manier.

Deskundigheid is van groot belang. Daarom krijg je ook alle kansen om jezelf op te leiden bij het Hans Anders College. De basiswaarden zoals eerlijkheid, klantgerichtheid en humor horen bij het personeel. Het is belangrijk dat je je daar ook in kan vinden en naar kan handelen. Daarnaast bieden ze een goed salaris en goede secundaire voorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Via de website solliciteer je op één van de openstaande functies. Je kan ook een open sollicitatie indienen. Nadat jouw sollicitatie is ontvangen, kan je uitgenodigd worden voor het gesprek. Is dit gesprek goed bevallen?

Online assessment

Dan word je uitgenodigd voor een LTP assessment. Dit assessment bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

LTP heeft tegenwoordig twee testen: de g-test en de LTP online. Met ons LTP oefenpakket kan je beide testen voorbereiden. Daardoor kom je niet voor verrassingen te staan en haal je jouw maximale score.

Laatste gesprekken

In dit gesprek wordt ingegaan op de functie, jouw verwachtingen en de resultaten van het online assessment. Is dit allemaal positief? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek. Ga je akkoord met het aanbod van de Hans Anders? Dan kun je daarna starten met werken bij Hans Anders. Je begint met een introductiedag en een inwerkprogramma bij dit bedrijf dat het anders doet.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99