Hans Anders assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Hans Anders? Hans Anders gebruikt verschillende testen. Namelijk het LTP assessment en het Thalento assessment. Daarom hebben we dit oefenpakket samengesteld met losse trainingen voor deze testen. Start dus vandaag nog!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

LTP oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets. 

Thalento oefentoets

Probeer een gratis Thalento oefentoets.

Hans AndersWil je klanten helpen met de aanschaf van een nieuwe bril, lenzen of gehooroplossing? Dan ben je bij Hans Anders op het juiste adres.

Hans Anders als werkgever

Of je nu start als verkoopmedewerker of als vestigingsmanager, iedereen neemt een pakket aan unieke kwaliteiten met zich mee. Hans Anders snapt dat. Daarom kijken ze op welke manier jij je kunt ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven haalt. Ga je hier werken dan doe je de dingen op een andere manier.

Deskundigheid is van groot belang. Daarom krijg je ook alle kansen om jezelf op te leiden bij het Hans Anders College. De basiswaarden zoals eerlijkheid, klantgerichtheid en humor horen bij het personeel. Het is belangrijk dat je je daar ook in kan vinden en naar kan handelen. Daarnaast bieden ze een goed salaris en goede secundaire voorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Via de website solliciteer je op één van de openstaande functies. Je kan ook een open sollicitatie indienen. Nadat jouw sollicitatie is ontvangen, kan je uitgenodigd worden voor het gesprek. Is dit gesprek goed bevallen?

Online assessment

Dan word je uitgenodigd voor een LTP assessment. Dit assessment bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

LTP heeft tegenwoordig twee testen: de g-test en de LTP online. Met ons LTP oefenpakket kan je beide testen voorbereiden. Daardoor kom je niet voor verrassingen te staan en haal je jouw maximale score.

Laatste gesprekken

In dit gesprek wordt ingegaan op de functie, jouw verwachtingen en de resultaten van het online assessment. Is dit allemaal positief? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek. Ga je akkoord met het aanbod van de Hans Anders? Dan kun je daarna starten met werken bij Hans Anders. Je begint met een introductiedag en een inwerkprogramma bij dit bedrijf dat het anders doet.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Hans Anders oefenen voor 34,99