Manpower assessment oefenen

Moet jij een Manpower assessment maken? Manpower maakt gebruik van de testen van HFM. Tegenwoordig heten deze Assessio, maar je kan nog HFM in jouw uitnodiging zien staan. Met dit oefenpakket bereid jij de Manpower test perfect voor.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Manpower VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

Manpower SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

ManpowerWerken bij Manpower betekent het verbinden van talenten aan werk. Van intercedent, recruiter, planner tot salesmanager; alle functies hebben één ding gemeen, namelijk het samenbrengen van werkzoekenden en werkgevers.

Manpower als werkgever

Al sinds 1948 is ManpowerGroup wereldleider in vernieuwende arbeidsmarktoplossingen. Zo helpt Manpower talenten aan werk. Maar ook intern werken er veel talenten. Ga jij aan het werk bij Manpower? Dan is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling als persoon en in jouw carrière bij Manpower.

Ook geloven ze dat je baan meer is dan alleen werk en willen ze de beste zijn in wat ze doen. Die twee factoren maken dat Manpower jou wilt stimuleren om het beste uit jezelf te halen. En om dat mogelijk te maken, bieden ze tal van interessante secundaire voorwaarden aan. Zo kan jij op een creatieve en waardevolle manier helpen om de doelen van Manpower te realiseren.

Sollicitatieprocedure bij Manpower

De eerste stap is het invullen van het online sollicitatieformulier op de website. Bij voldoende raakvlakken word je door een talent corporate recruiter uitgenodigd voor een telefonisch interview en een online assessment.

Online assessment & referenties

Je maakt twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. De test van Manpower wordt afgenomen door HFM. Deze test heet de volledige intelligentietest. Dit is een test waarbij je ruim 60 vragen in ongeveer 30 minuten moet zien te maken. Deze test moet je echt oefenen anders haal je het niet. Dat doe je met ons HFM oefenpakket.

Als het assessment goed gaat, krijg je een referentieonderzoek. Zorg er dus voor dat de mensen die je als referentie opgeeft, weten dat ze dat zijn. Er is niets zo vervelend dat een referent gebeld wordt en niet weet waar het over gaat.

De gesprekken

Het eerste gesprek voer je met een manager van jouw toekomstige afdeling. Daarna volgt er een afrondend gesprek waarin Manpower jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je aan de slag bij Manpower.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge