Manpower assessment

Moet jij een assessment maken voor Manpower? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Manpower oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Manpower, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Manpower assessment test te oefenen.

ManpowerWerken bij Manpower betekent het verbinden van talenten aan werk. Van intercedent, recruiter, planner tot salesmanager; alle functies hebben één ding gemeen, namelijk het samenbrengen van werkzoekenden en werkgevers.

Manpower als werkgever

Al sinds 1948 is ManpowerGroup wereldleider in vernieuwende arbeidsmarktoplossingen. Zo helpt Manpower talenten aan werk. Maar ook intern werken er veel talenten. Ga jij aan het werk bij Manpower? Dan is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling als persoon en in jouw carrière bij Manpower.

Ook geloven ze dat je baan meer is dan alleen werk en willen ze de beste zijn in wat ze doen. Die twee factoren maken dat Manpower jou wilt stimuleren om het beste uit jezelf te halen. En om dat mogelijk te maken, bieden ze tal van interessante secundaire voorwaarden aan. Zo kan jij op een creatieve en waardevolle manier helpen om de doelen van Manpower te realiseren.

Sollicitatieprocedure bij Manpower

De eerste stap is het invullen van het online sollicitatieformulier op de website. Bij voldoende raakvlakken word je door een talent corporate recruiter uitgenodigd voor een telefonisch interview en een online assessment.

Online assessment & referenties

Je maakt twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. De test van Manpower wordt afgenomen door HFM. Deze test heet de volledige intelligentietest. Dit is een test waarbij je ruim 60 vragen in ongeveer 30 minuten moet zien te maken. Deze test moet je echt oefenen anders haal je het niet. Dat doe je met ons HFM oefenpakket.

Als het assessment goed gaat, krijg je een referentieonderzoek. Zorg er dus voor dat de mensen die je als referentie opgeeft, weten dat ze dat zijn. Er is niets zo vervelend dat een referent gebeld wordt en niet weet waar het over gaat.

De gesprekken

Het eerste gesprek voer je met een manager van jouw toekomstige afdeling. Daarna volgt er een afrondend gesprek waarin Manpower jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je aan de slag bij Manpower.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99