Rijkswaterstaat assessment

Moet jij een assessment maken voor Rijkswaterstaat? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Q1000 oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Rijkswaterstaat, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Rijkswaterstaat test te oefenen.

De grootste uitdaging voor Rijkswaterstaat is een balans te vinden tussen verschillende belangen van economie, milieu en woongenot bij het inrichten van het land. Het land beschermen tegen overstromingen, voldoende en veilig van A naar B en schoon water is een greep uit de verantwoordelijkheden.

Talent als basis, diversiteit als kracht

Rijkswaterstaat is een bedrijf dat ruimte wil bieden aan iedereen en diversiteit inzet om betere resultaten te behalen voor Nederland. Kortom, iedereen is welkom bij de organisatie. Als je er nog niet helemaal uit bent of Rijkswaterstaat bij jou past, kun je gerust de vaak geplande inhouse-dagen of -lunchen bij wonen om een goede indruk te krijgen.

Ook is het mogelijk om als trainee, 18 maanden aan de slag te gaan waardoor je in verschillende werkvelden en organisatieonderdelen werkt. Met persoonlijke vaardigheden als resultaatgericht, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer en verbindend, pas je uitstekend bij Rijkwaterstaat.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Rijkswaterstaat gebeurt door je sollicitatiebrief en CV op te sturen. Tijdens de selectie van de sollicitaties wordt er gekeken naar geschikte kandidaten.

Online assessment

Wanneer je door de briefselectie bent ontvang je een assessment. De deadline hiervoor wordt vaak aangegeven in de vacature onder het kopje bijzonderheden. De Q1000 test moet je binnen enkele dagen maken. Je kan de volgende onderdelen op de Q1000 test verwachten:

Selectiegesprek

Vervolgens hoor je of je uitgenodigd ben voor de selectie dag of een eerste gesprek. Daarnaast kan ook een casus of online screening (via databanken) onderdeel zijn van het recruitment proces, evenals het inwinnen van referenties.

Andere overheidsbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

96% van onze klanten beveelt ons aan!