Rijkswaterstaat assessment

Moet jij een assessment maken voor Rijkswaterstaat? Momenteel maakt Rijkswaterstaat gebruik van twee testen: Eelloo Q1000 en de GITP test. Controleer jouw uitnodiging goed om te zien welke test jij moet maken. 

Met onze oefenpakketten kan jij beide testen perfect voorbereiden. Wist je dat 96% van onze cursisten de test de eerste keer haalt? Begin dus nu met oefenen!

Eelloo Q1000

2.000+ oefenvragen

GITP

1.600+ oefenvragen

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Rijkswaterstaat, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Rijkswaterstaat test te oefenen.

De grootste uitdaging voor Rijkswaterstaat is een balans te vinden tussen verschillende belangen van economie, milieu en woongenot bij het inrichten van het land. Het land beschermen tegen overstromingen, voldoende en veilig van A naar B en schoon water is een greep uit de verantwoordelijkheden.

Talent als basis, diversiteit als kracht

Rijkswaterstaat is een bedrijf dat ruimte wil bieden aan iedereen en diversiteit inzet om betere resultaten te behalen voor Nederland. Kortom, iedereen is welkom bij de organisatie. Als je er nog niet helemaal uit bent of Rijkswaterstaat bij jou past, kun je gerust de vaak geplande inhouse-dagen of -lunchen bij wonen om een goede indruk te krijgen.

Ook is het mogelijk om als trainee, 18 maanden aan de slag te gaan waardoor je in verschillende werkvelden en organisatieonderdelen werkt. Met persoonlijke vaardigheden als resultaatgericht, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer en verbindend, pas je uitstekend bij Rijkwaterstaat.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Rijkswaterstaat gebeurt door je sollicitatiebrief en CV op te sturen. Tijdens de selectie van de sollicitaties wordt er gekeken naar geschikte kandidaten.

Online assessment

Wanneer je door de briefselectie bent ontvang je een assessment. Afhankelijk van de functie moet je een Eelloo of een GITP test maken. De deadline hiervoor wordt vaak aangegeven in de vacature onder het kopje bijzonderheden.

Rijkswaterstaat Eelloo Q1000

Je kan de volgende onderdelen op de Q1000 test verwachten:

Rijkswaterstaat GITP

Als je de GITP test moet maken, kan je de volgende onderdelen verwachten:

  • analogieën (niet altijd),
  • cijferreeksen,
  • figuurreeksen en
  • matrixen.

Selectiegesprek

Vervolgens hoor je of je uitgenodigd ben voor de selectie dag of een eerste gesprek. Daarnaast kan ook een casus of online screening (via databanken) onderdeel zijn van het recruitment proces, evenals het inwinnen van referenties.

Andere overheidsbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest: