Dienst Vervoer en Ondersteuning assessment

Moet jij het DVO assessment oefenen? Kies dan voor Hellotest! Het assessment van DVO is door Eelloo ontwikkeld en heet de Q1000. Wij hebben daarvoor een speciaal oefenpakket ontwikkeld. Daarmee kan jij de DVO test perfect voorbereiden. Start vandaag nog!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

DVO Q1000 oefentoets

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

Een veilig Nederland. Daar draag jij zorg voor als je gaat werken bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning. Je controleert de veiligheidsaspecten en draagt zorgt voor vrijheidsbenemende straffen en maatregelen.

Dienst Vervoer en Ondersteuning als werkgever

De DVO zet medewerkers in voor de beveiliging van overheidsgebouwen en –organisaties. Behalve uitdagende opdrachten en een inspirerende werkomgeving biedt de DVO ook goede primaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvangt je een mooi salaris, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en 13e maand.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld als je gaat werken bij DV&O. Zo ontvang je een vergoeding voor woon-werkverkeer. Je kunt gebruikmaken van verlof- en studieregelingen. Maar ook, betaald ouderschapsverlof. Of, je kiest voor een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning? Dan is er een strenge selectieprocedure. Na het insturen van jouw motivatiebrief vindt de eerste selectie plaats.

Online assessment

Hierna word je gevraagd om enkele psychologische tests uit te voeren. Het e-assessment van Dienst Vervoer en Ondersteuning bestaat uit een capaciteitentest, een persoonlijkheidstest en een drijfverentest. Deze capaciteitentest heet de Q1000 van Eelloo. Met ons zelf ontwikkelde oefenpakket kan jij je daar perfect op voorbereiden!

Speeddate ronde

Zijn de resultaten van de psychologische test en het online assessment goed? Dan word je uitgenodigd voor de volgende ronde, de speeddate ronde. In deze ronde voer je vier gesprekken van elk 10 minuten met verschillende professionals uit het vakgebied. Ook kan het zijn dat een assessment of competentie interview deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure. Dat is afhankelijk van de functie waar je op solliciteert.

Laatste gesprekken

De uitkomsten van deze testen en gesprekken vormen uiteindelijk de beslissing of je doorgaat voor het sollicitatiegesprek. De sollicitatieprocedure wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna mag je het contract tekenen en kun je aan de slag bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning.

Andere overheidsbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan