DV&O assessment

Moet jij een assessment maken voor Dienst Vervoer en Ondersteuning? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Eelloo oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor DV&O, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Dienst Vervoer en Ondersteuning test te oefenen.

Een veilig Nederland. Daar draag jij zorg voor als je gaat werken bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning. Je controleert de veiligheidsaspecten en draagt zorgt voor vrijheidsbenemende straffen en maatregelen.

Dienst Vervoer en Ondersteuning als werkgever

De DVO zet medewerkers in voor de beveiliging van overheidsgebouwen en –organisaties. Behalve uitdagende opdrachten en een inspirerende werkomgeving biedt de DVO ook goede primaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvangt je een mooi salaris, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en 13e maand.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld als je gaat werken bij DV&O. Zo ontvang je een vergoeding voor woon-werkverkeer. Je kunt gebruikmaken van verlof- en studieregelingen. Maar ook, betaald ouderschapsverlof. Of, je kiest voor een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning? Dan is er een strenge selectieprocedure. Na het insturen van jouw motivatiebrief vindt de eerste selectie plaats.

Online assessment

Hierna word je gevraagd om enkele psychologische tests uit te voeren. Het e-assessment van Dienst Vervoer en Ondersteuning bestaat uit een capaciteitentest, een persoonlijkheidstest en een drijfverentest. Deze capaciteitentest heet de Q1000 van Eelloo. Met ons zelf ontwikkelde oefenpakket kan jij je daar perfect op voorbereiden!

Speeddate ronde

Zijn de resultaten van de psychologische test en het online assessment goed? Dan word je uitgenodigd voor de volgende ronde, de speeddate ronde. In deze ronde voer je vier gesprekken van elk 10 minuten met verschillende professionals uit het vakgebied. Ook kan het zijn dat een assessment of competentie interview deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure. Dat is afhankelijk van de functie waar je op solliciteert.

Laatste gesprekken

De uitkomsten van deze testen en gesprekken vormen uiteindelijk de beslissing of je doorgaat voor het sollicitatiegesprek. De sollicitatieprocedure wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna mag je het contract tekenen en kun je aan de slag bij de Dienst Vervoer en Ondersteuning.

Andere overheidsbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99