Rijksoverheid Assessment Oefenen

Moet jij de Q1000 test voor de Rijksoverheid maken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je op alle Q1000 testen van de Rijksoverheid voorbereiden. Zowel op mbo, hbo en wo-niveau. Ons oefenpakket bevat het juiste oefenmateriaal. Start dus vandaag nog!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Rijksoverheid Assessment Test Oefenen

Probeer onze gratis Rijksoverheid Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

RijksoverheidWerken voor Nederland, dat is als werken bij de Rijksoverheid. Meer dan 90.000 mensen werken bij de Rijksoverheid, variërend in leeftijd, opleidingsniveau en vakgebied, van starter tot senior. De gemeenschappelijke factor: ze willen serieus werk maken van Nederland.

De Rijksoverheid als werkgever

De Rijksoverheid is een van de grootste werkgevers van Nederland en is een verantwoordelijke opdrachtgever. De organisaties van de Rijksoverheid zijn verantwoordelijk voor het maken van landelijk beleid, de uitvoering hiervan en houden toezicht op de naleving ervan. Behalve uitdagende opdrachten en een inspirerende werkomgeving biedt de Rijksoverheid ook goede primaire arbeidsvoorwaarden.

Zo ontvang je een mooi salaris, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en 13e maand. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld als je gaat werken bij Rijksoverheid, zo ontvang je een vergoeding voor woon-werkverkeer, kun je gebruik maken van verlof- en studieregelingen, betaald ouderschapsverlof of flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de Rijksoverheid is er een strenge selectieprocedure. Na het insturen van jouw motivatiebrief vindt de eerste selectie plaats op basis van de sollicitatiebrief. Hierna word je gevraagd om enkele psychologische test uit te voeren.

Rijksoverheid Online Assessment

Via een online vragenlijst voer je een capaciteitentest, een persoonlijkheidstest en een drijfverentest uit. De capaciteitentest is de Q1000 van Eelloo. In sommige gevallen kan het zijn dat er Leeuwendaal staat. Maar de test is hetzelfde, namelijk de Q1000. Deze test is door Eelloo ontwikkeld en wordt door sommige andere bedrijven onder hun eigen naam verkocht.

Solliciteer je op een internationale functie? Dan is een taaltest ook één van de testen die wordt afgenomen. Zijn de resultaten van de psychologische testen goed? Dan word je uitgenodigd voor de volgende ronde, de speeddate ronde.

Speeddate

In deze ronde voer je vier gesprekken van elk 10 minuten met verschillende professionals uit het vakgebied. Ook kan het zijn dat een assessment of competentie interview deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure, dat is afhankelijk vaan de functie waar je op solliciteert.

Sollicitatiegesprek

De uitkomsten van deze testen en gesprekken vormen uiteindelijk de beslissing of je doorgaat voor het sollicitatiegesprek. De sollicitatieprocedure wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna mag je het contract tekenen en kun je aan de slag bij de Rijksoverheid.

Andere overheidsbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan