DJI assessment

Moet jij een assessment maken voor DJI? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. De DJI test wordt gebruikt om te bepalen of jij geschikt bent om daar te werken. Als je de test niet haalt, word je dus niet aangenomen.

Momenteel maakt de Dienst Justitiële Inrichtingen gebruik van de Q1000 test. Deze test bestaat uit analogieën, cijferreeksen, diagrammen en figuurreeksen. Soms krijg je nog kubussen en sommen. Ons oefenpakket bevat oefenmateriaal voor alle soorten vragen.

Eelloo oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor DJI, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis DJI test te oefenen.

De Dienst Justitiële Inrichtingen verzorgt de uitvoering van gevangenisstraffen en maatregelen. Daarbij werkt de dienst samen met organisaties in het strafrecht, vreemdelingenrecht en jeugdrecht. Hiermee is het één van de grootste werkgevers van Nederland. De DJI neemt per jaar ongeveer 80.000 gedetineerden in detentie.

De DJI als werkgever

Als je aan slag gaat bij DJI draag je bij aan de veiligheid van Nederland. Daarbij is samenwerken, een maatschappelijke bijdrage leveren en zelfstandigheid erg belangrijk.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren doe je via een externe site van de Rijksoverheid: werkenvoornederland.nl. Hier vul een digitaal sollicitatieformulier in. Je vult hier o.a. jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring in. En, natuurlijk jouw CV en sollicitatiebrief. Denk er ook aan dat je voor functies bij DJI een Verklaring Omtrent Gedrag nodig hebt. Tot slot, zul je goede referenties van eerdere werkgevers moeten hebben.

Assessment

Met deze gegevens maakt DJI eerste selectie. Behoor jij tot deze selectie? Dan volgt er een kennismakingsgesprek en een online assessment. Het online assessment van Dienst Justitiële Inrichtingen is van Eelloo. Je moet dan de Q1000 test maken inclusief de persoonlijkheidstest.

Laatste gesprekken

Heb je deze psychologische testen succesvol gemaakt? Dan word je uitgenodigd voor de tweede ronde van de sollicitatieprocedure bij Dienst Justitiële Inrichtingen.

In de tweede ronde heb je een gesprek met de toekomstige manager. Het kan ook zijn dat er hierna nog een aantal gespreksrondes zijn, dat is afhankelijk van de functie. Als dit gesprekken en de de testen positief zijn, mag je werken bij Dienst Justitiële Inrichtingen.

Andere overheidsbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99