DJI Test Oefenen

Momenteel maakt de Dienst Justitiële Inrichtingen gebruik van de Q1000 test. De DJI Test bestaat uit analogieën, cijferreeksen, diagrammen en figuurreeksen. Soms krijg je nog kubussen en sommen. Ons oefenpakket bevat oefenmateriaal voor alle soorten vragen.

Geschikt voor Q1000
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

DJI Q1000 Test

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

De Dienst Justitiële Inrichtingen verzorgt de uitvoering van gevangenisstraffen en maatregelen. Daarbij werkt de dienst samen met organisaties in het strafrecht, vreemdelingenrecht en jeugdrecht. Hiermee is het één van de grootste werkgevers van Nederland. De DJI neemt per jaar ongeveer 80.000 gedetineerden in detentie.

De DJI als werkgever

Als je aan slag gaat bij DJI draag je bij aan de veiligheid van Nederland. Daarbij is samenwerken, een maatschappelijke bijdrage leveren en zelfstandigheid erg belangrijk.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren doe je via een externe site van de Rijksoverheid: werkenvoornederland.nl of via werkenbijdji.nl. Hier vul een digitaal sollicitatieformulier in. Je vult hier o.a. jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring in. En, natuurlijk jouw CV en sollicitatiebrief. Denk er ook aan dat je voor functies bij DJI een Verklaring Omtrent Gedrag nodig hebt. Tot slot, zul je goede referenties van eerdere werkgevers moeten hebben.

De hele sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

  • Maak een account aan bij DJI of WerkenvoorNederland.
  • Stuur jouw sollicitatie in.
  • Het eerste gesprek.
  • Het online assessment, de DJI test.
  • Het tweede gesprek.
  • Arbeidsvoorwaardengesprek.
  • Verklaring omtrent gedrag.

Voor sommige functies hoort bij de DJI Selectiedag ook nog een Fysieke Vaardigheidstoets (FVT Test DJI). Zorg dat je je hier goed op voorbereidt.

DJI Test

Met deze gegevens maakt DJI eerste selectie. Behoor jij tot deze selectie? Dan volgt er een kennismakingsgesprek en een online assessment. Het online assessment van Dienst Justitiële Inrichtingen is van Eelloo. Je moet dan de Q1000 test maken inclusief de persoonlijkheidstest.

Laatste gesprekken

Heb je deze psychologische testen succesvol gemaakt? Dan word je uitgenodigd voor de tweede ronde van de sollicitatieprocedure bij Dienst Justitiële Inrichtingen.

In de tweede ronde heb je een gesprek met de toekomstige manager. Het kan ook zijn dat er hierna nog een aantal gespreksrondes zijn, dat is afhankelijk van de functie. Als dit gesprekken en de de testen positief zijn, mag je werken bij Dienst Justitiële Inrichtingen.

Andere overheidsbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan

Ga nu de DJI test oefenen voor 34,99