Rituals assessment

Moet jij een assessment maken voor Rituals? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Harver oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Rituals, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Rituals test te oefenen.

Rituals verkoopt luxe bad- en verzorgingsproducten, thee, geurkaarsen en vrijetijdskleding met een verhaal. Het gaat namelijk niet om schoonheid te verkopen, maar Rituals is er om jezelf goed te laten voelen. De producten laten je stilstaan bij kleine dingen en daar geluk in te vinden.

Betekenisvolle rustmomenten

Om aan deze visie bij te dragen kun je werken op het hoofdkantoor in Amsterdam, in de shops of in een van de warenhuizen met een Rituals Shop-in-Shop. En alhoewel, de missie van het bedrijf is om mensen te helpen met rust vinden in drukke leven, zijn ze in werknemers wel opzoek naar passie, energie, ambitie en gedrevenheid. Mensen met karakter en authenticiteit.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Rituals gebeurt eenvoudig door bij jouw favoriete vacature te klikken op de solliciteer-nu-button.

Sollicitatiegesprek

Tijdens het sollicitatiegesprek beoordeelt het bedrijf of je voldoet aan de company values als hierboven beschreven en succesfactoren. Ook wordt er gevraagd naar:

  • energieniveau,
  • uiterlijke verzorging,
  • jezelf geestelijk verrijken,
  • interesse in yoga,
  • mindfulness of
  • reizen.

In het gesprek kun je ook gelijk feedback verwachten over hoe het is gegaan en tips voor de toekomst.

Online assessment

In dit proces kan er ook sprake zijn van een Harver assessment dat zich richt op numeriek redeneren, logisch redeneren, abstract redeneren.

Laatste stap

Het “Welcome to Rituals” pakket dat je thuis ontvangt verraadt dat jij aangenomen bent! En vervolgens start jouw deelname aan een tweedaags Rituals Rootcamp.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99