Simon Kucher assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Simon Kucher? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

SHL On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

SHL General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

Simon KucherSimon Kucher & Partners is een leidende consultancy gespecialiseerd in Global Strategy. Marketing, Sales en Pricing. De organisatie heeft als missie om klanten te helpen aan een groeiende omzet en winst. Projecten zijn afgestemd op de behoeften van de klant, dit stelt Simon-Kucher & Partners in staat om zich te focussen op een breed scala van industrieën.

Klanten zien slagen is wat ons drijft

Door de verschillende industriesectoren kun jij je in jouw mogelijke toekomstige baan richting op de industrie die jou aanspreekt. Zo kun je kiezen tussen onder andere:

  • automotive,
  • bouw,
  • energie,
  • electronics en
  • chemicals.

Simon-Kucher zoekt in haar kandidaten een analytische, communicatieve, heldere, kritische denker met een uitstekende academische achtergrond, internationale ervaring en een ondernemende mentaliteit.

Sollicitatieprocedure

Het proces ziet er voor stagiaires, afgestudeerden en professionals hetzelfde uit bij Simon-Kucher. Solliciteer direct bij het kantoor waar je hoopt te gaan werken. Hierbij ontvangen zij graag je CV, motivatiebrief en certificaten (opleidings-, referentie- en aanbevelingsbrieven).

Online assessment

Na je online sollicitatie kun je een verzoek krijgen om een online assessment in te vullen. Deze test wordt afgenomen door SHL. Vaak wijkt deze test een beetje af van de normale test. In die zin dat je niet alle onderdelen hoeft te maken. Kijk dus goed in jouw uitnodiging welke onderdelen je moet maken. Jouw eigen uitnodiging is altijd leidend.

Recruiting dag

Wanneer jouw sollicitatie een goede match oplevert, word je uitgenodigd voor een recruiting dag. Op deze dag wachten verschillende sollicitatiegesprekken op je over diverse onderwerpen. Zorg dat ze je als persoon leren kennen en bereid je voor op vragen over probleem-oplossende vaardigheden en quick-thinking skills. Dit testen ze door casestudies, hersenkrakers en schattingsoefening.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Simon Kucher oefenen voor 34,99