Simon Kucher assessment

Moet jij een assessment maken voor Simon Kucher? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor Simon Kucher, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Simon Kucher test te oefenen.

Simon KucherSimon Kucher & Partners is een leidende consultancy gespecialiseerd in Global Strategy. Marketing, Sales en Pricing. De organisatie heeft als missie om klanten te helpen aan een groeiende omzet en winst. Projecten zijn afgestemd op de behoeften van de klant, dit stelt Simon-Kucher & Partners in staat om zich te focussen op een breed scala van industrieën.

Klanten zien slagen is wat ons drijft

Door de verschillende industriesectoren kun jij je in jouw mogelijke toekomstige baan richting op de industrie die jou aanspreekt. Zo kun je kiezen tussen onder andere:

  • automotive,
  • bouw,
  • energie,
  • electronics en
  • chemicals.

Simon-Kucher zoekt in haar kandidaten een analytische, communicatieve, heldere, kritische denker met een uitstekende academische achtergrond, internationale ervaring en een ondernemende mentaliteit.

Sollicitatieprocedure

Het proces ziet er voor stagiaires, afgestudeerden en professionals hetzelfde uit bij Simon-Kucher. Solliciteer direct bij het kantoor waar je hoopt te gaan werken. Hierbij ontvangen zij graag je CV, motivatiebrief en certificaten (opleidings-, referentie- en aanbevelingsbrieven).

Online assessment

Na je online sollicitatie kun je een verzoek krijgen om een online assessment in te vullen. Deze test wordt afgenomen door SHL. Vaak wijkt deze test een beetje af van de normale test. In die zin dat je niet alle onderdelen hoeft te maken. Kijk dus goed in jouw uitnodiging welke onderdelen je moet maken. Jouw eigen uitnodiging is altijd leidend.

Recruiting dag

Wanneer jouw sollicitatie een goede match oplevert, word je uitgenodigd voor een recruiting dag. Op deze dag wachten verschillende sollicitatiegesprekken op je over diverse onderwerpen. Zorg dat ze je als persoon leren kennen en bereid je voor op vragen over probleem-oplossende vaardigheden en quick-thinking skills. Dit testen ze door casestudies, hersenkrakers en schattingsoefening.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99