Sogeti assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Sogeti? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors. Start dus vandaag nog!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ixly test oefenen

Probeer een gratis Ixly oefentest met verschillende onderdelen. Deze oefentoets is gebaseerd op de ACT algemene intelligentie capaciteitentest. Zo krijg je een goed beeld van de adaptieve test van Ixly.

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Sogeti test te oefenen.

Werkzaam zijn bij een groot bedrijf, dat kan bij Sogeti waar meer dan 20.000 medewerkers werken. Sogeti is een informatietechnologie consulting bureau en is een zusterbedrijf van de Capgemini groep.

Sogeti als werkgever

Sogeti heeft niet alleen de technologie in huis maar ook de mensen om klanten en partners te voorzien van alle technologische voordelen en mogelijkheden die er vandaag en in de toekomst spelen. Bij Sogeti ben je constant bezig met innovaties op het gebied van IT-technologie.

Werken bij Sogeti is dan ook niet alleen een baan. Het is veel meer dan dat. Je wordt namelijk Sogetist zodra je gaat werken bij Sogeti. Door het internationale karakter is er ook kans om jouw horizon te verbreden en opdrachten uit te voeren bij klanten die gevestigd zijn op een ander werelddeel. Begin je met werken bij Sogeti, dan rond je het onboardingsprogramma af met een trip naar Ohio.

Sollicitatieprocedure

Voordat je op het vliegtuig kunt naar Ohio zal je moeten solliciteren bij Sogeti. Zorg dat je jouw motivatiebrief en cv goed en doordacht opstelt. Dit is de eerste stap naar een nieuwe baan en die moet dus goed zijn.

Denk eraan dat alles wat in je motivatiebrief en cv staat, gebruikt gaat worden tijdens de verdere procedure. Elke zin telt, zet er dus alleen zaken in die belangrijk zijn. Laat de brief eventueel ook eerst nog door een vriend(in) lezen. Misschien komen zij wel slordigheden of onduidelijkheden tegen die je er zo uit kunt halen.

Selectiedag

Als de recruiter enthousiast is over jouw sollicitatie word je uitgenodigd voor een selectiedag. Dit is de eerste stap van de selectieprocedure van Sogeti. Is de selectie dag positief verlopen, dan word je uitgenodigd door de recruiter voor een informatief gesprek waarin je samen de mogelijkheden binnen Sogeti te bespreekt. Als dit gesprek ook weer positief blijkt te zijn, word je uitgenodigd voor een vervolgtraject.

Het assessment

Dit is in de vorm van een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Dit zijn twee testen die je in een online omgeving uitvoert. Ze gaan in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en capaciteiten. Hierna volgt een afsluitend gesprek waarin de resultaten van het online assessment van Sogeti worden besproken en een eventueel aanbod voor een contract.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge