Valori assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Valori? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Dertig jaar geleden is Valori opgericht. Hier testen experts nieuwe computersystemen of aanpassingen. Met 200 consultant is Valori nummer één test- en QA-bedrijf van Nederland. Met als missie klanten te ondersteunen en kwaliteit te waarborgen van hun ICT-systemen. De voornaamste industrieën zijn:

  • Finance,
  • Health,
  • Public en
  • Utilities.

Een échte Valoriaan

Ben jij een Valoriaan? Ofwel, ben jij ondernemend, pragmatisch, enthousiast en nieuwsgierig? Wanneer je er niet zeker van bent, kun je de test op de website doen. In 20 vragen weet je of het een match is.

Nog meer inlezen kan ook via de blogs van medewerkers over hun ervaringen en werkzaamheden. Motivatie is key bij dit bedrijf. Bereid je goed voor met de test en blogs. Wat vind je leuk? Wat trekt je aan in die baan? Bekijk daarnaast waar je goed in bent. Pas dit toe op jouw sollicitatie.

Sollicitatieprocedure

Vul  online op de website een sollicitatieformulier in voor de baan die je het meeste aanspreekt. Vervolgens zullen de recruiters van Valori jouw brief kritisch onder ogen nemen en kijken of de affiniteit voor ICT ervan af straalt.

Online assessment

Het online assessment wordt afgenomen door PiCompany. De test heet de connector ability test. In sommige gevallen moet je ook nog de connector verbal maken. Dat zijn analogieën. De connector ability test bestaat uit de volgende onderdelen:

Als je deze test niet haalt, zit jouw sollicitatie erop. Bereid je dus goed voor met bijvoorbeeld ons PiCompany oefenpakket. Als je je niet specifiek voorbereidt, heb je er eigenlijk niks aan. Want dan oefen je onderdelen of vragen die je helemaal niet krijgt. Ons oefenpakket is specifiek ontwikkeld voor PiCompany.

De gesprekken

De gesprekken voer je met HR en de afdelingsmanager. Nogmaals, overtuig hen van je uitstekende motivatie in de baan, het bedrijf en de werkzaamheden. Weet dus ook goed de vraag “wat verwacht je in deze baan” te beantwoorden en dan kun je binnen enkele dagen te horen krijgen of jij één van de Valorianen wordt!

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge