ASN assessment oefenen

Het assessment van ASN wordt afgenomen door LTP. Momenteel maakt LTP gebruik van verschillende testen: LTP Online / LTP Impact en de LTP g-test. Dit oefenpakket heeft losse trainingen voor deze testen. Daardoor kan jij je optimaal voorbereiden.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

LTP assessment oefenen gratis

LTP oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets. Je kunt korting verdienen op jouw oefenpakket door een goede score te halen! Hoe hoger jouw score, hoe hoger jouw korting. Start dus nu de test.

ASN BankBankieren met respect voor mens, dier en natuur. Dat is wat je doet als je gaat werken bij de grootste duurzame bank in Nederland: ASN Bank.

ASN Bank als werkgever

Staat duurzaamheid bij jou hoog in het vaandel? Dan is ASN bank de juiste werkgever. Al meer dan 55 jaar is het hun missie om duurzaamheid bevorderen. Hier werken, is niet alleen het bieden van een financiële dienstverlening. Je draagt ook bij aan een wereld waar mensen veilig en gezond kunnen leven en de natuur wordt beschermd. Nu en in de toekomst.

Wil je gaan werken bij ASN bank? Dan moet je niet alleen vakbekwaam zijn maar ook affiniteit hebben met de duurzame idealen van de bank. Daarvoor krijg je een goede balans tussen werk en vrije tijd en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatieprocedure

Wil jij ook gaan werken bij de meest duurzame bank in Nederland? Dan kun je solliciteren op een bestaande vacature of een open sollicitatie insturen. De sollicitatieprocedure van ASN Bank bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het invullen van het online sollicitatieformulier. Binnen 10 dagen krijg je een reactie. Is er een match?

Kennismaking & online assessment

Dan word je gebeld door een van de recruiters voor een oriënterend gesprek. De tweede stap van de sollicitatieprocedure houdt in dat je een assessment maakt. Het assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Je moet dan een LTP test maken. Een aantal onderdelen dat je kunt krijgen, is:

LTP maakt tegenwoordig gebruik van verschillende testen. Namelijk de LTP online en de g-test. Kijk goed in jouw uitnodiging welke test je moet maken. Met ons LTP oefenpakket kan je beide testen perfect voorbereiden.

Eerste en tweede gesprek

Rond je het online assessment van ASN Bank met een goed resultaat dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met één van de recruiters. Na een positief gesprek volgt de volgende stap in de sollicitatieprocedure: het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling.

Aanbod

Pas je binnen het team en cultuur van ASN Bank en deel je dezelfde duurzame idealen? Dan is tijd voor de laatste stap van de sollicitatieprocedure. In het arbeidsvoorwaardengesprek bespreek je het aanbod en tekenen je het contract. Hierna kun aan de slag bij ASN Bank.

Andere banken

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu ASN Bank oefenen voor 34,99