ADP Assessment oefenen

Zorg dat je het ADP assessment goed oefent. Want dit is een harde eis om aangenomen te worden. ADP maakt momenteel gebruik van de PiCompany test. Dit is een moeilijke test met veel specifieke vragen. Ons oefenpakket bereid je daar perfect op voor.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Zorg jij ervoor dat de meeste mensen hun salaris op tijd krijgen? Ga dan werken bij de ADP. De organisatie ADP verwerkt de salarisadministratie van meer dan 1,4 miljoen Nederlandse werknemers.

ADP als werkgever

Werken bij ADP is jezelf uitdagen, risico’s nemen, royaal uitdelen en veranderingen doormaken. Bij ADP zijn namelijk tal van bedrijven die vertrouwen op de zakelijke verwerking en oplossingen voor het menselijk kapitaal. Ondernemerschap en jezelf voortdurend uitdagen staat daarbij centraal.

Zo ontplooi jij jezelf in de gebieden waarin jij jezelf wilt ontwikkelen. Er zijn vele manieren om jouw carrière bij ADP te ontwikkelen zowel nationaal of internationaal. ADP is namelijk een organisatie van wereldformaat. Dat biedt veel voordelen, maar het kan ook zijn dat sommige procedures daardoor lang kan duren. Daarnaast krijg je een goed salaris, korting op je ziektekosten, ruime opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij ADP doe je online. Via de website kun je jouw motivatiebrief en CV indienen. Zijn ze hier tevreden over en ziet ADP een match? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij ADP. De stappen van sollicitatieprocedure kunnen per vacature nog weleens verschillend zijn.

Eerste ronde

In alle gevallen is de eerste stap –na een positieve beoordeling jouw motivatiebrief – een kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je samen met een HR-manager en een collega van de afdeling waar je kan komen te werken. Is dit gesprek positief?

ADP Assessment Test

Dan mag je door naar het ADP online assessment. Tijdens dit online assessment van ADP wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw capaciteiten en het kennisniveau. Het assessment van ADP wordt afgenomen door PiCompany. Deze test heet de connector ability test. Zorg dat je je goed voorbereidt. Want zonder oefening valt tenminste 50% voor de test af.

Gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de manager van de afdeling en een HR-manager. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure van ADP positief verlopen wordt er een aanbod door ADP gedaan. Ga je akkoord met het aanbod van ADP? Dan kun je daarna aan de slag met werken bij ADP.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge