ADP assessment

Moet jij een assessment maken voor ADP? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Zorg dat je het assessment goed oefent. Want dit is een harde eis om aangenomen te worden. ADP maakt momenteel gebruik van de PiCompany test. Dit is een moeilijke test met veel specifieke vragen. Ons oefenpakket bereid je daar perfect op voor.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor PiCompany, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis ADP assessment test te oefenen.

Zorg jij ervoor dat de meeste mensen hun salaris op tijd krijgen? Ga dan werken bij de ADP. De organisatie ADP verwerkt de salarisadministratie van meer dan 1,4 miljoen Nederlandse werknemers.

ADP als werkgever

Werken bij ADP is jezelf uitdagen, risico’s nemen, royaal uitdelen en veranderingen doormaken. Bij ADP zijn namelijk tal van bedrijven die vertrouwen op de zakelijke verwerking en oplossingen voor het menselijk kapitaal. Ondernemerschap en jezelf voortdurend uitdagen staat daarbij centraal.

Zo ontplooi jij jezelf in de gebieden waarin jij jezelf wilt ontwikkelen. Er zijn vele manieren om jouw carrière bij ADP te ontwikkelen zowel nationaal of internationaal. ADP is namelijk een organisatie van wereldformaat. Dat biedt veel voordelen, maar het kan ook zijn dat sommige procedures daardoor lang kan duren. Daarnaast krijg je een goed salaris, korting op je ziektekosten, ruime opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij ADP doe je online. Via de website kun je jouw motivatiebrief en CV indienen. Zijn ze hier tevreden over en ziet ADP een match? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij ADP. De stappen van sollicitatieprocedure kunnen per vacature nog weleens verschillend zijn.

Eerste ronde

In alle gevallen is de eerste stap –na een positieve beoordeling jouw motivatiebrief – een kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je samen met een HR-manager en een collega van de afdeling waar je kan komen te werken. Is dit gesprek positief?

Assessment

Dan mag je door naar het online assessment van ADP. Tijdens dit online assessment van ADP wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw capaciteiten en het kennisniveau. Het assessment van ADP wordt afgenomen door PiCompany. Deze test heet de connector ability test. Zorg dat je je goed voorbereidt. Want zonder oefening valt tenminste 50% voor de test af.

Gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de manager van de afdeling en een HR-manager. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure van ADP positief verlopen wordt er een aanbod door ADP gedaan. Ga je akkoord met het aanbod van ADP? Dan kun je daarna aan de slag met werken bij ADP.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99