Alliander assessment oefenen

Moet jij het Alliander assessment maken? Alliander maakt momenteel gebruik van meerdere testen: HFM en HRorganizer. Daarom is dit oefenpakket speciaal samengesteld voor beide testen. Start dus vandaag nog met oefenen voor de Alliander test.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

HFM VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

HFM SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

HRorganizer

Maak de verschillende onderdelen uit de HRorganizer test.

Alliander is een netwerkbedrijf dat ervoor zorgt dat alle huishoudens en bedrijven in haar regio kunnen vertrouwen op stroom en gas.

Alliander als werkgever

Hier zorg je ervoor dat iedereen alle energie heeft die nodig is. Het is waar de klant voor kiest: energiecentrales, windmolens of zonnepanelen of welke manier dan ook. Dat maakt het werk divers en uitdagend. En heb je energie over, dan zorgt Alliander ervoor dat je die kunt delen met anderen.

Zo kun je bijvoorbeeld een opleiding gaan volgen als je energie krijgt van leren. Krijg je energie van sociale contacten? Dan zijn er veel mogelijkheden om in diverse teams samen te werken. Zo zorgen ze ervoor dat jouw werk uitdagend en leuk blijft.

Sollicitatieprocedure

De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier. Je vult je gegevens en stuurt meteen een motivatiebrief en cv op. Zorg ervoor dat je beide goed uitwerkt. Alles wat in jouw motivatiebrief en cv staat, wordt gebruikt in de latere rondes. Je kunt dus overal vragen over verwachten. Daarom is het goed om jouw brief altijd door een vriend(in) te laten doornemen.

Online assessment

Het online assessment van Alliander bestaat uit verschillende vragenlijsten die je in een online omgeving uitvoert. Ze gaan in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en capaciteiten. Het is belangrijk om deze test goed te oefenen. Als je de capaciteitentest namelijk niet haalt, lig je uit de procedure. Een persoonlijkheidstest vul je in zoals je bent. Ga vooral niet zoeken naar wenselijke antwoorden.

Alliander maakt gebruik van twee verschillende testen:

  1. HFM
  2. HRorganizer

In jouw uitnodigingsmail staat welk assessment je moet maken. Je kan HFM herkennen aan termen als Volledige Intelligentie Test of VIT. HRorganizer herken je aan Test Drive of scales.

Kennismakingsgesprek

Als jouw brieven bevallen, word je uitgenodigd voor het eerste gesprek. Dit is een breedte gesprek waarin jouw brieven aan bod komen. Je kunt veel vragen verwachten over jouw cv en motivatie. Vragen als:

Laatste gesprek

Op basis van jouw motivatie en de rapportage van het assessment van Alliander wordt bekeken of jij past bij Alliander. Hierna volgt een afsluitend gesprek waarin de resultaten van het online assessment worden besproken en een eventueel aanbod voor een contract.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Alliander oefenen voor 34,99