Ajilon assessment

Moet jij een assessment maken voor Ajilon? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Ajilon maakt momenteel gebruik van de SHL test. SHL heeft meerdere testen in omloop: On Demand, General Ability en de Verify G+. Ons SHL oefenpakket bevat losse trainingen voor alle testen. Daarmee kan jij je dus perfect voorbereiden.

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor Ajilon, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Ajilon assessment test te oefenen.

Werken bij Ajilon betekent verbinden van talenten aan werk. Deze grote internationale uitzendorganisatie brengt werkzoekende en werkgevers samen.

Ajilon als werkgever

Ajilon wilt werknemers met werkgevers op het gebied van administratie, HRM, gezondheidszorg en de logistieke branche verbinden. Daarvoor kijken ze altijd naar de beste match en wat jij te beiden hebt. Ga jij aan het werk bij Ajilon is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling als persoon en in jouw carrière bij Ajilon.

Ook geloven ze dat werk meer is dan alleen werk en willen ze de beste zijn in wat ze doen. En dat kan alleen als jij als werknemer ook helemaal gelukkig bent in jouw werk. Om dat mogelijk te maken bieden ze een tal van interessante secundaire voorwaarden aan. Zo kan jij op een creatieve en waardevolle manier helpen om de doelen van Ajilon te realiseren.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Ajilon, dan is de eerste stap het invullen van het online sollicitatieformulier op de website. Bij voldoende raakvlakken word je door een corporate recruiter uitgenodigd voor een telefonisch interview en een online assessment.

Het assessment

Via een online vragenlijst voer je twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. Deze testen kun je online ook alvast oefenen. De test die je krijgt, wordt door SHL gemaakt. SHL heeft momenteel meerdere testen in omloop die flink van elkaar verschillen. Het is daarom belangrijk dat je de juiste test oefent. Ons SHL oefenpakket bevat voor elke test specifiek oefenmateriaal.

Referentieonderzoek

Na het succesvol doorlopen van het online assessment van Ajilon wordt een referentie onderzoek uitgevoerd. Zijn de resultaten van het assessment van Ajilon en het referentie onderzoek positief?

Eerste en tweede gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met je toekomstige manager. Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin Ajilon jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ben je akkoord met het aanbod? Dan kun je aan de slag bij de uitzendorganisatie Ajilon.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99