AFM Assessment Oefenen

Het AFM Assessment wordt momenteel afgenomen door PiCompany. Je moet dan de Connector Ability Test maken. Dit is een moeilijke test met veel specifieke soorten vragen. Dit oefenpakket bereid jou perfect voor op deze vragen. Start dus vandaag met jouw voorbereiding op de AFM test.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons law of totaalpakket.

4.4/5

AFM Oefentoets

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Ga je werken bij de AFM, dan maak je je sterk voor eerlijk en transparante financiële markten. Je draagt bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

De AFM als werkgever

De AFM houdt toezicht op financiële dienstverleners zoals banken en verzekeraars, beurzen, tussenpersonen en accountantskantoren. De AFM is een zelfstandig bestuursorgaan en rapporteert rechtstreeks aan de minister van Financiën. Hier werk je volgens de de AFM-werkwijze.

Dit houdt in dat je steeds stuurt op kwaliteit van het werk, gedrag en cultuur en het continu verbeteren van de processen. Je moet hard werken en complexe materie begrijpen en verwerken. Dat kan alleen als je optimaal presteert. Het is dan ook een moderne werkgever, waar je veel ruimte krijgt. Zo kan je je eigen werktijden bepalen en thuis werken.

Sollicitatieprocedure

Wil jij je ook sterk gaan maken voor transparante en eerlijke financiële markten? Je vult allereerst een online sollicitatieformulier voor één van de vacatures in. Je vult jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring in. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie bij te voegen. Ziet de AFM in jou een goede aanwinst? Dan krijg je binnen enkele dagen een uitnodiging voor het eerste gesprek.

Eerste rondes

Het eerste gesprek is met één van de recruiters en iemand van de afdeling waar je solliciteert. Verloopt dat goed? Dan word je uitgenodigd voor het maken van het online AFM Assessment. Dit assessment bestaat uit en capaciteitentest en een opdracht. Het online assessment test jouw numerieke, abstracte en verbale capaciteiten. Ook maakt een persoonlijkheidstest deel uit van het assessment. Eventueel wordt het aangevuld met praktijksimulaties.

Het aanbod

Gaat alles tot nu toe goed? In dat geval wordt jouw achtergrond gecontroleerd, inclusief VOG. Als alles goed is, ga je door naar de laatste stap. Je krijgt dan een aanbod van de AFM. Ga je daarmee akkoord, dan kun je daarna aan de slag bij deze waakhond.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu PiCompany oefenen voor 34,99