AFM assessment

Moet jij een assessment maken voor AFM? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Het AFM assessment wordt momenteel afgenomen door PiCompany. Je moet dan de Connector Ability Test maken. Dit is een moeilijke test met veel specifieke soorten vragen. Ons PiCompany oefenpakket bereid jou perfect voor op deze vragen.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor AFM, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis AFM assessment test te oefenen.

Ga je werken bij de AFM, dan maak je je sterk voor eerlijk en transparante financiële markten. Je draagt bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

De AFM als werkgever

De AFM houdt toezicht op financiële dienstverleners zoals banken en verzekeraars, beurzen, tussenpersonen en accountantskantoren. De AFM is een zelfstandig bestuursorgaan en rapporteert rechtstreeks aan de minister van Financiën. Hier werk je volgens de de AFM-werkwijze.

Dit houdt in dat je steeds stuurt op kwaliteit van het werk, gedrag en cultuur en het continu verbeteren van de processen. Je moet hard werken en complexe materie begrijpen en verwerken. Dat kan alleen als je optimaal presteert. Het is dan ook een moderne werkgever, waar je veel ruimte krijgt. Zo kan je je eigen werktijden bepalen en thuis werken.

Sollicitatieprocedure

Wil jij je ook sterk gaan maken voor transparante en eerlijke financiële markten? Je vult allereerst een online sollicitatieformulier voor één van de vacatures in. Je vult jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring in. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie bij te voegen. Ziet de AFM in jou een goede aanwinst? Dan krijg je binnen enkele dagen een uitnodiging voor het eerste gesprek.

Eerste rondes

Het eerste gesprek is met één van de recruiters en iemand van de afdeling waar je solliciteert. Verloopt dat goed? Dan word je uitgenodigd voor het maken van het online assessment. Dit assessment bestaat uit en capaciteitentest en een opdracht. Het online assessment test jouw numerieke, abstracte en verbale capaciteiten. Ook maakt een persoonlijkheidstest deel uit van het assessment. Eventueel wordt het aangevuld met praktijksimulaties.

Het aanbod

Gaat alles tot nu toe goed? In dat geval wordt jouw achtergrond gecontroleerd, inclusief VOG. Als alles goed is, ga je door naar de laatste stap. Je krijgt dan een aanbod van de AFM. Ga je daarmee akkoord, dan kun je daarna aan de slag bij deze waakhond.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99