Agrifirm assessment oefenen

Agrifirm gebruikt momenteel de PiCompany connector ability test. Dit is een moeilijke test die veel specifieke vragen kent. Daarom is het belangrijk om de juiste soorten vragen te oefenen. Met ons PiCompany oefenpakket bereid jij precies het juist voor.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Agrifirm is een coöperatie waarin meer dan 10.000 Nederlandse veehouders en telers hun krachten hebben gebundeld.

Agrifirm als werkgever

Agrifirm is een sterke coöperatieve onderneming waarbij kennis, kwaliteit én innovatie erg belangrijk zijn. Werken bij Agrifirm betekent dat je bij een groot bedrijf werkt. Met meerdere dochterondernemingen in binnen- en buitenland heeft Agrifirm veel voordelen die een grote organisatie biedt. Denk aan goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibel werken en doorgroeimogelijkheden.

Werken bij Agrifirm houdt in dat je duurzame, meetbare en relevante waarde kan creëren voor boerderij, akker en industrie. Agrarisch ondernemen gaat over kansen zien en kansen pakken. Dat wordt ook verwacht als je gaat werken bij Agrifirm. Zelfstandigheid, eigen initiatief en zelfontplooiing zijn dan belangrijke eigenschappen als je gaat werken bij Agrifirm.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken voor Agrifirm? Dan kun je een online sollicitatieformulier invullen voor een van de openstaande vacatures. In het online sollicitatieformulier kun je jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring invullen. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie bij te voegen.

Eerste gesprek

Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie, dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Is het gesprek positief en ziet Agrifirm een duurzame samenwerking ontstaan? Dan word je uitgenodigd voor het vervolg van de sollicitatieprocedure bij Agrifirm.

Het assessment

Dit is in de vorm van een online assessment. Deze test bestaat uit verschillende vragenlijsten die je in een online omgeving uitvoert. Ze gaan in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en capaciteiten. Ook kan het zijn dat je nog een aantal online tests moet uitvoeren voor een beter inzicht in hoe jij werkt en of je past binnen de cultuur van Agrifirm. Op basis van jouw motivatie en de uitslag van jouw capaciteitentest wordt bekeken of jij past bij het bedrijf.

Laatste gesprek

Hierna volgt een afsluitend gesprek waarin nogmaals wordt ingegaan op de resultaten van het online assessment en wat je van de baan mag verwachten. Ziet Agrifirm in jou een goede werknemer? Dan kan je daarna het contract tekenen en aan de slag bij Agrifirm.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34.99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Agrifirm oefenen voor 34,99