Aegon assessment

Moet jij een assessment maken voor Aegon? Het assessment van Aegon is een harde eis om aangenomen te worden. Als je de test niet haalt, krijg je de baan niet. Je mag dan ook een tijd niet solliciteren. Daarom is het belangrijk dat je oefent.

Aegon maakt momenteel gebruik van de testen van Cubiks. Cubiks heeft twee testen in omloop: Logiks Advanced en de Logiks Intermediate. Beide testen verschillen enorm, dus zorg dat je weet welke je moet maken. Ons oefenpakket bereid je op beide testen perfect voor.

Cubiks oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Aegon, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Aegon assessment test te oefenen.

Werken bij Aegon betekent dat je klanten helpt om zelfbewuste keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst.

Aegon als werkgever

Aegon is een bank, verzekeraar, pensioenbedrijf en vermogensbeheerder in één. Niet alleen een breed pakket aan diensten wordt door Aegon aangeboden, maar ook op het gebied van functies is er veel keuze. Werken bij Aegon houdt in dat je klanten helpt om geldzaken op orde te hebben.

Of je nu net begint met werken of je bent een senior: op alle gebieden kun je aan de slag bij Aegon. Wel verwachten ze dat je kritisch bent en het bedrijf scherp houdt. Daarnaast moet je de klant centraal stellen, verantwoordelijkheid dragen, wendbaar zijn en goed kunnen schakelen. Beschikt je over dit mindset? Dan voel jij je prima thuis als je gaat werken bij Aegon.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken voor Aegon? Dan kun je via de speciale vacaturesite jouw sollicitatie in de online omgeving indienen. Ben je geselecteerd voor de sollicitatieprocedure van Aegon, dan word je gebeld door de recruiter voor een oriënterend gesprek. Na het oriënterende gesprek krijg je een persoonlijke terugkoppeling. Ging dit gesprek met de recruiter goed? Dan krijg je een uitnodiging voor een vervolggesprek en een assessment.

Assessment

Het assessment van Aegon bestaat uit een vragenlijst over jouw drijfveren en over jouw learning agility, oftewel jouw wendbaarheid en veerkracht. Naar aanleiding van de uitkomst het assessment van Aegon (en dan met name het onderdeel learning agility) wordt beslist of je wordt uitgenodigd om op gesprek te komen. Tijdens dat gesprek worden de uitkomsten van het assessment van Aegon besproken. Ging het gesprek naar wens? Dan is de volgende stap van de sollicitatieprocedure bij Aegon een panelgesprek.

Laatste gesprekken

Dit is een gesprek met twee willekeurige en onafhankelijke medewerkers van Aegon. Met hun kennis bekijken ze of jij bij Aegon past. Is het panelgesprek goed afgerond, dan volgt er een screening en word je op integriteit en betrouwbaarheid gescreend. Was dit allemaal in orde? Dan volgt het laatste gesprek waarin het aanbod en contract worden besproken. Hierna begin jij aan het welkomstprogramma bij Aegon.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99