Amsterdam UMC assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor het Amsterdam UMC? Momenteel maakt Amsterdam UMC gebruik van twee testen: Ixly en PiCompany. Daarom hebben wij een oefenpakket samengesteld met beide testen. Zo bereid jij je het beste voor. Start dus vandaag nog! 

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Ixly oefentest

Probeer onze gratis Ixly oefentoets.

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Amsterdam UMC

Amsterdam UMC assessmentHet Amsterdam UMC is de nieuwe fusie tussen het oude AMC en VUMC. Beide ziekenhuizen zijn verder gegaan als het Amsterdam UMC. In communicatieberichten kan het wel nog zo zijn dat je AMC of UMC tegenkomt. Ook worden de oude namen nog veel gebruikt door werknemers en (oud) patiënten.

Sollicitatieprocedure bij Amsterdam UMC

Het Amsterdam UMC werkt volgens de sollicitatiecode van de NVP. Daardoor ben je verzekerd van een eerlijk sollicitatieproces. Het proces ziet er als volgt uit:

 1. Online sollicitatie via de website. Reageer op een vacature op de website. Zorg dat je jouw cv en motivatie toevoegt. 
 2. Selectie op basis van ingestuurde gegevens.
 3. Eerste sollicitatiegesprek met twee of meer medewerkers. Tijdens dit kennismakingsgesprek heb je de kans om zelf vragen te stellen.
 4. Externe assessments van PiCompany of Ixly. Deze assessments moet je alleen maken als je daarvoor wordt uitgenodigd. Niet alle functies vereisen een assessment.
 5. Intern assessment. Het interne assessment bestaat uit een persoonlijkheidstest die door een recruitment adviseur wordt afgenomen.
 6. Tweede gesprek met twee of meer medewerkers. Eventueel worden hierin de resultaten van jouw externe en interne assessments besproken.
 7. Feedback op jouw sollicitatiegesprekken. Je ontvangt een terugkoppeling op jouw gesprekken.
 8. Referenties. Na de gesprekken worden alle benodigde diploma’s, referenties, BIG-registraties gecontroleerd.
 9. Arbeidsvoorwaardengesprek met aanbod.

Amsterdam UMC assessments

Het Amsterdam UMC maakt gebruik van verschillende externe assessmentbureaus. Momenteel zijn dat Ixly en PiCompany. Het is belangrijk dat je van tevoren altijd controleert welke test je moet maken. Het kan namelijk zijn dat voor een specifieke functie afgeweken wordt van de twee testen. Jouw eigen uitnodiging is dus altijd leidend!

PiCompany assessment

Het PiCompany assessment heet de Connector Ability Test. Deze test bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk:

 1. cijferreeksen,
 2. figuurreeksen,
 3. matrixen.

In sommige gevallen moet je ook nog analogieën maken. Die heten bij PiCompany “connector verbal”.

Ixly assessment

Ixly maakt gebruik van de adaptieve capaciteitentest (ACT). Dit is een zogeheten adaptieve test. Die wordt moeilijker als je een vraag goed hebt en makkelijker als je een vraag fout hebt. Daardoor krijg je een goed beeld van jouw niveau. De ACT bestaat uit de volgende onderdelen:

 • analogieën,
 • cijferreeksen,
 • figuurreeksen / matrixen,
 • logisch redeneren (syllogismen),
 • stroomdiagrammen.

Andere bedrijven:

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu voor Amsterdam UMC oefenen voor 34,99