AkzoNobel assessment oefenen

Moet jij het AkzoNobel assessment oefenen? AkzoNobel maakt gebruik van het PiCompany assessment. Wij hebben een specifiek oefenpakket ontwikkeld voor de PiCompany test. Start dus vandaag nog met oefenen!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Gratis oefentoets voor AkzoNobel

PiCompany oefentoets

Probeer een oefentoets voor PiCompany. De Connector Ability is het assessment dat AkzoNobel gebruikt om kandidaten te toetsen.

Werken bij AkzoNobel

AkzoNobelAkzoNobel is een grote internationale producent van verf. Je kent AkzoNobel waarschijnlijk van een aantal bekende merken, zoals:

 • Dulux
 • Sikkens
 • International
 • Interpon

AkzoNobel assessment

Onderdeel van het sollicitatieproces bij AkzoNobel is het assessment. Dit assessment wordt afgenomen door PiCompany en bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest.

AkzoNobel capaciteitentest

De capaciteitentest heet de Connector Ability. Deze bestaat uit:

 1. cijferreeksen: je krijgt een aantal cijfers en moet een cijfer in de reeks berekenen. Dat kan het laatste of het middelste cijfer zijn.
 2. figuurreeksen: je krijgt een aantal figuren te zien en moet bepalen welk figuur volgt in de reeks.
 3. matrixen: je krijgt een 3 x 3 raster te zien. In dat raster moet je één vakje invullen.

In sommige gevallen krijg je nog de connector verbal. Dat zijn analogieën. Maar dit komt niet vaak voor. Controleer jouw uitnodiging dus goed van tevoren anders oefen je dit voor niks.

AkzoNobel persoonlijkheidstest

De persoonlijkheidstest van AkzoNobel is een big five persoonlijkheidstest. Daarbij wordt jouw persoonlijkheid op vijf facetten getoetst:

 1. extraversie,
 2. zorgvuldigheid,
 3. emotionele stabiliteit,
 4. vriendelijkheid;
 5. openstaan voor ervaringen.

Andere bedrijven:

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

AkzoNobel assessment oefenen voor 34,99