Booking.com assessment oefenen

Moet jij het assessment voor Booking.com maken? Begin dan vandaag nog met oefenen. Met ons oefenpakket voor de Cognitive Ability van Harver heb jij de beste voorbereiding op de echte test. Dit oefenpakket is geschikt voor alle functies bij Booking.com. Begin dus vandaag nog met oefenen zodat jij de beste score haalt.

4.4/5

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het Booking.com assessment, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Gratis oefentoets voor Booking.com

Harver oefentoets

Probeer een oefentoets voor Harver. De test die Harver gebruikt heet de Cognitive Ability Test. 

Werken bij Booking.com

Booking.com assessmentBooking.com koppelt gasten aan hotels overal ter wereld. Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf is tegenwoordig een grote wereldwijde speler. Bij Booking.com zijn er veel verschillende rollen van developer tot customer services. Je kunt in Amsterdam op kantoor werken. Maar daarnaast zijn er ook kantoren in o.a. Singapore en New York.

Waarden van Booking.com

Tijdens jouw sollicitatie bij Booking.com is het belangrijk dat je de waarden in je achterhoofd houdt. Probeer ook in jouw motivatiebrief en antwoorden rekening met deze waarden te houden. De waarden zijn:

 1. Customer first.
 2. Succeed together.
 3. Own it.
 4. Learn forever.
 5. Do the right thing.

Sollicitatieprocedure Booking.com

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 1. Reageer online op een openstaande vacature. Zorg dat je jouw motivatiebrief en cv instuurt. Let daarbij op de waarden van Booking.com!
 2. Telefonische kennismaking met een recruiter. In dit gesprek neem de je recruiter mee door jouw cv. Je gaat ook in op jouw toekomstige rol en hoe je die zou willen invullen.
 3. Online assessment als dat onderdeel is van de sollicitatieprocedure. Niet iedereen, maar veel kandidaten krijgen het assessment van Harver.
 4. Interview met enkele medewerkers. Dit gesprek gaat vooral over jouw motivatie en drijfveren om bij Booking.com te werken. Daarnaast ga je in op het team waar je wilt werken. Samen probeer je te achterhalen of je een goede fit bent voor het team.
 5. Business interviews met managers en collega’s. Deze gesprekken zijn vaak technisch van aard. Je kunt vragen verwachten over jouw rol en hoe je problemen zou oplossen.
 6. De laatste stap is de feedback ronde waarin je van de recruiter de uitslag te horen krijgt.

Booking.com assessment

Het assessment van Booking wordt afgenomen door Harver en heet de Cognitive Ability Test. Deze test bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Logical reasoning: spiegelbeelden. Je moet aangeven welke figuren gespiegeld zijn.
 • Numerical reasoning: cijferreeksen. Je krijgt een reeks cijfers te zien en moet het laatste cijfer invullen.
 • Perceptual speed and accuracy: error checking. Telkens moet je van twee reeksen letters en cijfers zeggen of ze hetzelfde zijn.
 • Spatial ability: componenten. Welke losse figuren vormen samen het complete figuur.
 • Verbal reasoning: analogieën. Je moet een analogie kloppend maken.

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

Booking.com assessment oefenen voor 34,99