Airbus Assessment Oefenen

Moet jij het Airbus Assessment maken? Begin dan vandaag nog met oefenen. Met ons oefenpakket voor de Connector Ability van PiCompany heb jij de beste voorbereiding op de echte test. Start vandaag nog met oefenen voor de Airbus Online Test.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Gratis oefentoets voor Airbus

Airbus Assessment Voorbeeld

Probeer een oefentoets voor PiCompany. De Connector Ability Test is het assessment dat Airbus gebruikt om kandidaten te toetsen.

Werken bij Airbus

AirbusAirbus Defense and Space levert producten en diensten voor ESA, EU en NASA. Je bent dus echt bezig met ruimtevaart. Daarnaast is Airbus actief voor defensie projecten. Al met al werken bij Airbus DS NL zo’n 300 specialisten. Hier werk je aan prachtige projecten die invloed hebben op het leven van heel veel mensen op deze wereld.

Missie van Airbus

Airbus verlegt de grenzen van wat technologisch mogelijk is. Ze leveren een grote bijdrage aan internationale ruimtevaartprojecten. De zonnepanelen, satellietinstrumenten en structuren voor lanceerrakketten behoren tot de beste van de wereld. Daarmee is Airbus belangrijk voor al het leven op Aarde.

Airbus Asessment Centre

Het Airbus Assessment wordt afgenomen door PiCompany. PiCompany is een grote Nederlandse testontwikkelaar die is overgenomen door GITP. Voorlopig zul je nog PiCompany zien staan in jouw uitnodiging. De test die je moet maken, heet de Connector Ability Test. Deze test bestaat uit:

  1. cijferreeksen,
  2. figuurreeksen en 
  3. matrixen.

In sommige gevallen moet je ook nog analogieën maken. Bij PiCompany heten deze analogieën “connector verbal”. Je moet deze niet vaak maken dus controleer jouw uitnodiging goed of dit nodig is. Dat scheelt namelijk weer flink wat tijd in jouw voorbereiding.

Airbus persoonlijkheidstest

Naast de capaciteitentest moet je ook een persoonlijkheidstest maken. De persoonlijkheidstest van PiCompany is een zogeheten big five persoonlijkheidstest. Je moet een vragenlijst invullen waarbij er geen goed of fout is. Het beste is dus als je gewoon eerlijk bent en niet te lang nadenkt over jouw antwoorden.

Andere bedrijven:

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Airbus assessment oefenen voor 34,99