Airbus assessment oefenen

Moet jij het assessment voor Airbus maken? Begin dan vandaag nog met oefenen. Met ons oefenpakket voor de Connector Ability van PiCompany heb jij de beste voorbereiding op de echte test. Dit oefenpakket is geschikt voor alle versies van de Connector Ability dus ook 2.0 en hoger.

4.4/5

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het Airbus assessment, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Gratis oefentoets voor Airbus

PiCompany oefentoets

Probeer een oefentoets voor PiCompany. De Connector Ability Test is het assessment dat Airbus gebruikt om kandidaten te toetsen.

Werken bij Airbus

AirbusAirbus Defense and Space levert producten en diensten voor ESA, EU en NASA. Je bent dus echt bezig met ruimtevaart. Daarnaast is Airbus actief voor defensie projecten. Al met al werken bij Airbus DS NL zo’n 300 specialisten. Hier werk je aan prachtige projecten die invloed hebben op het leven van heel veel mensen op deze wereld.

Missie van Airbus

Airbus verlegt de grenzen van wat technologisch mogelijk is. Ze leveren een grote bijdrage aan internationale ruimtevaartprojecten. De zonnepanelen, satellietinstrumenten en structuren voor lanceerrakketten behoren tot de beste van de wereld. Daarmee is Airbus belangrijk voor al het leven op Aarde.

Airbus assessment

Het Airbus assessment wordt afgenomen door PiCompany. PiCompany is een grote Nederlandse testontwikkelaar die is overgenomen door GITP. Voorlopig zul je nog PiCompany zien staan in jouw uitnodiging. De test die je moet maken, heet de Connector Ability Test. Deze test bestaat uit:

  1. cijferreeksen,
  2. figuurreeksen en 
  3. matrixen.

In sommige gevallen moet je ook nog analogieën maken. Bij PiCompany heten deze analogieën “connector verbal”. Je moet deze niet vaak maken dus controleer jouw uitnodiging goed of dit nodig is. Dat scheelt namelijk weer flink wat tijd in jouw voorbereiding.

Airbus persoonlijkheidstest

Naast de capaciteitentest moet je ook een persoonlijkheidstest maken. De persoonlijkheidstest van PiCompany is een zogeheten big five persoonlijkheidstest. Je moet een vragenlijst invullen waarbij er geen goed of fout is. Het beste is dus als je gewoon eerlijk bent en niet te lang nadenkt over jouw antwoorden.

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

Airbus assessment oefenen voor 34,99