bunq Assessment Test Oefenen

Moet jij bunq abstract reasoning test maken? Begin dan vandaag nog met oefenen. De bunq fit test bestaat uit een abstracte redeneertest en een MBTI persoonlijkheidstest. Met ons oefenpakket kan jij de abstracte redeneertest perfect voorbereiden. Begin vandaag nog met oefenen voor de bunq test en haal een top score.

Geschikt voor alle soorten abstract redeneren, o.a.:
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Abstract Reasoning Test bunq

Probeer een oefentoets voor bunq. De bunq fit test bestaat uit een abstracte redeneertest. Probeer hieronder een oefentoets voor abstract redeneren.

Werken bij bunq

bunq assessmentBunq is een nieuwe Nederlandse bank die innovatief is, waar privacy heilig is en een goede werkcultuur heerst. Bij bunq moet je heel hard werken maar daar krijg je een hoop voor terug. Sinds 2021 is bunq officieel een unicorn (meer waar dan 1 miljard).

Sollicitatieprocedure bij bunq

De sollicitatieprocedure bij bunq ziet er altijd ongeveer hetzelfde uit. De stappen zijn:

  1. Meld je aan door jouw motivatiebrief en cv in te sturen. Op de website van bunq staan de vacatures waar je via LinkedIn of Indeed op kan reageren.
  2. Je maakt de bunq fit test. Dit is een online assessment dat bestaat uit een abstracte redeneertest en een MBTI persoonlijkheidstest. De totale tijd voor deze testen is ongeveer 30 minuten.
  3. Na het assessment moet je de skills test maken. Deze test wisselt per functie. Je moet misschien een Python skill test maken of SQL. Dat hangt dus volledig van jouw functie af.
  4. Interview met jouw team lead. In dit gesprek ga je in op jouw motivatie om bij bunq te werken. Het is belangrijk dat je de ideale klant (Eva) goed kent en kan uitleggen wat je voor haar kan betekenen in jouw functie.
  5. Tijdens de proefdag kom je een dagje werken. Je krijgt een goed beeld van bunq en andersom. 

bunq Assessment test

De bunq assessment test bestaat uit verschillende (abstracte) vragen. In principe zijn abstracte testen de beste voorspeller voor jouw intelligentie. Deze testen zijn namelijk cultuurvrij. Jouw opleiding en achtergrond hebben geen tot weinig invloed op de score voor deze test.

De vragen die je kan verwachten bij de abstracte redeneertest zijn:

In sommige gevallen moet je voor bunq ook cijferreeksen en syllogismen maken. Dit is niet altijd het geval controleer dus jouw eigen uitnodiging goed. Deze onderdelen zijn wel in dit oefenpakket inbegrepen zodat je altijd alles kunt oefenen!

MBTI persoonlijkheidstest

De MBTI staat voor Myers-Briggs Type Indicator. Dit is een persoonlijkheidstest die is gebaseerd op het werk van Carl Jung. Er zijn vier dimensies waarmee jouw persoonlijkheid wordt getoetst:

  • extravert of introvert,
  • observerend of intuïtief,
  • denkend of voelend,
  • oordelend of waarnemend.

Andere bedrijven:

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

bunq assessment oefenen voor 34,99