Allen & Overy bestaat uit een groep van zo’n 200 advocaten, (kandidaat-)notarissen en fiscalisten. Werken bij Allen & Overy is jezelf zijn en toch samen een hechte groep vormen.

Allen & Overy werkgever

Werken bij Allen & Overy is uitdagend en elke dag is anders. Bij Allen & Overy zit ontdekken, onderzoeken en avontuur in het DNA. Zo komen klanten met vragen waarop jij een antwoord moet vinden. Oplossingen vinden en precedenten creëren, innovatie f denken en onderzoeken wat mogelijk is. Dat zijn zaken die verwacht worden als jij gaat werken bij Allen Overy. En dat doe je niet vanaf de zijlijn, want vanaf dag 1 ga je direct aan de slag voor nationale en internationale cliënten en draait volwaardig mee in een multidisciplinair en hecht team.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken voor Allen & Overy? De sollicitatieprocedure van Allen & Overy bestaat ui vier rondes. De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier van één van de vacatures. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie bij te voegen. Ziet Baker McKenzie in jou een goede aanwinst? Dan is er eerst een voorselectie, waarbij je een vragenlijst moet invullen. Ben je de selectie doorgekomen dan is het eerste gesprek van de sollicitatieprocedure bij Allen & Overy een gesprek met één van de recruiters. Verloopt dat goed? Dan checkt Allen & Overy jouw CV en gaat je referenteis na. Is dat allemaal in orde? Dan word je uitgenodigd voor het maken van het online assessment van Allen & Overy. Dit assessment bestaat uit en capaciteitentest en een opdracht. Het online assessment van Allen & Overy zijn vragen die te maken hebben met jouw capaciteiten, probleemoplossend vermogen en hoe jij communiceert. Het assessment voer je uit op het kantoor bij Allen & Overy. Na afloop voer je twee gesprekken met in totaal vier partners van verschillende praktijkgroepen. Hierbij wordt jouw juridische kennis getoetst en wordt er dieper ingegaan op je motivatie voor de advocatuur en voor Allen & Overy. Na de gesprekken en het assessment krijg je eventueel een aanbod.

Allen & Overy

  • Allen & Overy is één van de zogeheten ‘Magic Circle Firms’
  • Opbrengst: 1,57 miljard GBP
  • Opgericht: 1 januari 1930, Londen, Verenigd Koninkrijk
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Allen & Overy assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.