Werken bij De Heus betekent werken in een dynamische omgeving. Bij een bedrijf waarbij medewerkers samen vooruit willen.

De Heus als werkgever

Koninklijke De Heus is een internationaal opererende familieonderneming. De kernactiviteit is de productie van hoogwaardige diervoeders (Animal Nutrition). Hier zit je nooit stil. Het bedrijf wil continu grenzen  verleggen blijven groeien. Dat verwachten ze dan ook van haar medewerkers. Met een digitale leeromgeving biedt ze (online) trainingsprogramma’s op verschillende gebieden. Ook hebben ze voor haar werknemers wereldwijd ontwikkelingsprogramma’s. Dat zijn de Feed Academy en De Heus Business School. Je krijgt alle ruimte om te leren, groeien en samen te werken met collega’s over de hele wereld. Wil je hier werken? Zorg dan dat je betrokken en bevlogen bent om samen ambities waar te maken. Een sterke ondernemersgeest is hierbij van belang.

Sollicitatieprocedure

De eerste stap is het invullen van het online sollicitatieformulier. Hier kun je een aantal persoonlijke gegevens invullen. Denk aan jouw werkervaring, CV en motivatiebrief. Ook kun je je LinkedIn profiel koppelen. Bij voldoende raakvlakken word je uitgenodigd voor een telefonische interview.

Klikt het tijdens het gesprek? Dan ga je door na de volgende ronde in de sollicitatieprocedure. Dan moet je een online assessment maken. Via een online vragenlijst voer je twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen.

Na het assessment word je uitgenodigd voor een gesprek met de HR-manager. Ook sluit de manager van de afdeling waar je kan gaan werken aan. Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin de Heus jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ben je akkoord met het aanbod? Dan maak je een vliegende start met jouw carrière bij deze diervoeder.

De Heus

  • Aantal medewerkers: 6000
  • Actief in Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika.
  • Opgericht: 1911
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

De Heus assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.