DHL assessment

Moet jij een assessment maken voor DHL? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle functies: chauffeurs, koeriers, supervisors, IT’ers, customer service agents of loods medewerkers.

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor DHL, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis DHL test te oefenen.

DHLGa je werken bij DHL als chauffeur of koerier, of als supervisor, IT’er, customer service agent of loods medewerker? In de wereld van DHL kan je letterlijk alle kanten op.

DHL als werkgever

DHL heeft altijd aan de grootste en de beste willen zijn, deze ambitie verwachten ze ook van haar medewerkers. Daarom krijg je als je gaat werken bij DHL ook de beste begeleiding om jouw werk goed te doen. Naast een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket wordt er ook gekeken naar jouw talenten.

Dat betekent dat je bij DHL kunt groeien. Je kunt verder specialiseren of breder kennis opdoen. Jij hebt de leiding over jouw carrière. Dus ben je eenmaal aan boord, bezorg jezelf dan de kansen die jij verdient. Want zodra je begint met werken bij DHL, merk je dat de positieve energie die door het bedrijf stroomt ook jou beïnvloed en je uitdaagt om jezelf ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure bij DHL

Wil je ook gaan aan de weg timmeren bij DHL? Dan kun je solliciteren door op een aparte sollicitatiepagina een online sollicitatieformulier in te vullen. Hier kun je werkervaring, opleiding, persoonlijke gegevens en jouw Curriculum Vitae invullen. Is er een match, dan word je door een recruiter gebeld voor een kort kennismakingsgesprek.

DHL assessment test

Het assessment van DHL wordt door een andere partij afgenomen, namelijk SHL. Vergis je niet in de naam, het is echt een ander bedrijf. SHL maakt momenteel gebruik van verschillende testen:

Je leest meer over het verschil tussen deze testen op onze SHL oefenpagina. Maar je kunt ervan op aan dat je met ons oefenpakket je perfect kunt voorbereiden op elke test.

Interview en gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een interview met de manager van desbetreffende functie waarop je hebt gesolliciteerd. Is dit gesprek ook goed verlopen? Dan word je vervolgens uitgenodigd voor het laatste gesprek van de sollicitatieprocedure van DHL. Hierna volgt

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99