DELA assessment

Moet jij een assessment maken voor DELA? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

DELA oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor DELA, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis DELA assessment test te oefenen.

Werk maken van je leven? Dat doe je als je werkt bij de uitvaartverzorger DELA.

DELA als werkgever

Ga je werken bij DELA? Dan ben je BIO. BIO staat voor:

  • Betrokken.
  • Integer.
  • Ondernemend.

Op die manier zijn de cultuur en kernwaarden ingericht. Hier doe je betekenisvol werk. Niet alleen voor de klanten maar ook voor je collega’s om je heen. Er zijn voor elkaar is dan ook wat dit bedrijf kenmerkt. Daarom is er ook veel aandacht voor jouw persoonlijke groei. Dat doe je samen door afspraken te maken met jouw manager.

Sollicitatieprocedure

Om hier te werken, is het belangrijk de juiste motivatie te hebben. Je moet hier namelijk goed passen. Zorg dus dat je ook nadenkt over BIO en verwerk dit in jouw motivatiebrief. Als het een goede match lijkt te zijn, word je uitgenodigd voor een gesprek.

Online assessment

Na het eerste gesprek maak je een assessment. Dit is een uitgebreide test waarin veel onderdelen gevraagd worden. Het is daarom belangrijk dat je je goed voorbereidt. Deze test wordt afgenomen door NOA en heet de MCT-H. De MCT-H bestaat uit de volgende onderdelen:

Tweede gesprek

Als je de test goed afrondt, mag je op het tweede gesprek komen. Tijdens dit gesprek staan jouw motivatie en drijfveren centraal. Ook is het belangrijk dat je in het team past. Je bent er immers voor elkaar. Is het gesprek goed gegaan? Dan mag je daarna een aanbieding van deze uitvaartverzorger verwachten.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

96% van onze klanten beveelt ons aan!