De Jong & Laan assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor de Jong & Laan? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

HFM VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

HFM SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

De Jong & Laan is een accountantskantoor door heel Nederland. Ze zijn ooit met twee man begonnen en inmiddels een organisatie met 700 mensen en tientallen vestigingen.

De Jong & Laan als werkgever

Hier krijg je goede arbeidsvoorwaarden aangeboden. Daarnaast is er ruimte om jezelf te zijn in jouw rol. Of je nu accountant, bedrijfsadviseur, fiscalist, personeelsadviseur of directeur bent. Hier ben je op de eerste plaats jezelf. Want als je jezelf bent, kun je het beste uit jezelf halen. Dit kantoor investeert veel in het personeel. Je hebt dus ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure

De Jong & Laan heeft een duidelijke sollicitatieprocedure zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Je kan via de website op een vacature solliciteren. Ook kan je natuurlijk een open sollicitatie insturen.

Kennismakingsgesprek

Binnen 10 dagen hoor je of er een match is. Als dat zo is, word je gebeld door een recruiter. Dit is meteen een oriënterend gesprek. Zorg dus dat je goed voorbereid bent. Als het gesprek goed verloopt, mag je de test maken.

Online assessment

Het assessment bestaat uit een HFM capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Ook kan er een social media screening worden uitgevoerd. Rond je de testen af met een goed resultaat dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Laatste gesprekken

In dit gesprek wordt de functie uitvoerig besproken. Ook bespreek je of jouw ambities, drijfveren en verwachtingen passen bij de werkwijze en werkzaamheden van dit kantoor. Denken ze dat ze samen met jou succesvol kunnen werken? Dan krijg je een contractaanbod en volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun je beginnen met werken bij dit kantoor.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge