Werk maken van je leven? Dat doe je als je werkt bij de uitvaartverzorger DELA.

DELA als werkgever

Ga je werken bij DELA? Dan ben je BIO. BIO staat voor:

  • Betrokken.
  • Integer.
  • Ondernemend.

Op die manier zijn de cultuur en kernwaarden ingericht. Hier doe je betekenisvol werk. Niet alleen voor de klanten maar ook voor je collega’s om je heen. Er zijn voor elkaar is dan ook wat dit bedrijf kenmerkt. Daarom is er ook veel aandacht voor jouw persoonlijke groei. Dat doe je samen door afspraken te maken met jouw manager.

Sollicitatieprocedure

Om hier te werken, is het belangrijk de juiste motivatie te hebben. Je moet hier namelijk goed passen. Zorg dus dat je ook nadenkt over BIO en verwerk dit in jouw motivatiebrief. Als het een goede match lijkt te zijn, word je uitgenodigd voor een gesprek.

Na het eerste gesprek maak je een assessment. Dit is een uitgebreide test waarin veel onderdelen gevraagd worden. Het is daarom belangrijk dat je je goed voorbereidt. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over de test.

Als je de test goed afrondt, mag je op het tweede gesprek komen. Tijdens dit gesprek staan jouw motivatie en drijfveren centraal. Ook is het belangrijk dat je in het team past. Je bent er immers voor elkaar. Is het gesprek goed gegaan? Dan mag je daarna een aanbieding van deze uitvaartverzorger verwachten.

DELA

  • DELA kreeg dinsdag 26 maart 2019 wederom de eerste prijs in de categorie ‘Large Workplaces
  • Opgericht: 1937
  • Het is de grootste uitvaartverzekeraar in Nederland en een coöperatie zonder winstoogmerk
NOA cursusoverzichtNOA woordrelaties

NOA MCT-H Oefenpakket

35,00

Dertig dagen toegang tot volledige uitleg over NOA MCT-H en 2.700+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
74 testen
2.725 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
700+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Rekenvaardigheid
Componenten
Woordrelaties
Cijferreeksen
Controleren
Spiegelbeelden
Woordanalogieën
Exclusie

Ook bekend als:
Cognitieve capaciteitentest

Gebruikt door:

Achmea, Ahold Delhaize, Heineken en KPMG.

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

DELA assessment

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.

Componenten:

Bij componenten moet je vaststellen welk heel figuur gemaakt kan worden met enkele losse figuren. Vergelijk het met puzzelen.

Woordrelaties:

Synoniemen zijn woorden met dezelfde betekenis. Antoniemen zijn woorden met een tegengestelde betekenis. In dit onderdeel moet je telkens een antoniem of synoniem van het gegeven woord selecteren.

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Controleren:

Bij controleren moet je razendsnel vaststellen of twee stukjes tekst hetzelfde zijn. Het gaat hierbij om veel informatie in hele korte tijd.

Spiegelbeelden:

Bij spiegelbeelden moet je selecteren welke figuren gespiegeld zijn en niet gedraaid.

Woordanalogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Exclusie:

Je krijgt een aantal figuren te zien. In plaats van aan te geven welk figuur erbij hoort, moet je aangeven welk figuur er niet tussen hoort. Hiervoor moet je eerst vaststellen wat de onderlinge relatie van de figuren is.