Strategie vertalen naar mensen en teams

Met Ebbinge als je werkgever is één ding zeker: persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Deze organisatie is namelijk expert in het verzorgen en ondersteunen van directeuren, bestuurders en toezichthouders in hun persoonlijke ontwikkeling, leiderschapstechnieken en eigen effectiviteit. Deze effectiviteit verhogen gebeurt niet alleen op individueel- maar ook op team en organisatie niveau. Dit leidt dan ook tot een mensgerichte cultuur bij Ebbinge met kwaliteitsbewuste diensten en een gezonde passie voor (hard) werken.

Ebbinge is opzoek naar heldere denkers en aanpakkers, die stevig in hun schoenen staan. Vanwege het klantcontact worden persoonlijke eigenschappen als communicatief, analytisch en commercieel ook erg binnen de organisatie gewaardeerd.

Sollicitatieprocedure bij Ebbinge

Solliciteren gebeurd nog via de bekende wegen bij Ebbinge door een mail te sturen met CV en motivatie naar de HR-afdeling en indien de mogelijkheid gegeven wordt via een sollicitatieformulier. Tijdens de sollicitatie is het belangrijk om aan te geven waarom jij die heldere denker en aanpakker bent die zij zoeken. Daarnaast wordt ook de optie gegeven om direct contact te zoeken met de recruiters, die gezien de informele cultuur open staan om samen te kijken naar de mogelijkheden binnen het bedrijf voor jou. Deze methode is aan te bevelen in het geval dat er geen aansluitende vacatures voor je zijn. Bereid je goed voor door een zorgvuldige bedrijfscheck te doen en zoek de recruiters en (oude) vacatures op via LinkedIn om het volledige plaatje te begrijpen van wat ze van jou verwachten. Voor bepaalde functies wordt er een assessments afgenomen bij Ebbinge. Deze zal dan bestaat uitrekenen met tabellen, teksten analyseren, abstract redeneren. Oftewel, bereid je goed voor op verbaal redeneren, numeriek redeneren en abstract redeneren.

Ebbinge

  • 60 werknemers in totaal
  • Twee locaties; in Brussel en Amsterdam
Cubiks Logiks Advanced OefenpakketCubiks figuurreeksen oefenen

Cubiks Logiks Advanced Oefenpakket

35,00

Online training voor het Logiks Advanced assessment van Cubiks. De training bestaat uit 400 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Logiks Advanced test voor te bereiden.

In het kort:

  • 30 dagen toegang.
  • 16 lessen.
  • 25 testen.
  • 424 oefenvragen.

Assessment onderdelen:

  • Verbaal
  • Numeriek
  • Abstract

Ook te koop als onderdeel van:

Ebbinge assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Dit is een verbaal onderdeel.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Dit is een numeriek onderdeel.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Dit is een abstract onderdeel.