Strategie vertalen naar mensen en teams

Met Ebbinge als je werkgever is één ding zeker: persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Deze organisatie is namelijk expert in het verzorgen en ondersteunen van directeuren, bestuurders en toezichthouders. Dat doen ze in hun persoonlijke ontwikkeling, leiderschapstechnieken en eigen effectiviteit. Deze effectiviteit verhogen gebeurt niet alleen op individueel- maar ook op team en organisatieniveau. Dit leidt dan ook tot een mensgerichte cultuur met kwaliteitsbewuste diensten en een gezonde passie voor (hard) werken.

Ebbinge is opzoek naar heldere denkers en aanpakkers, die stevig in hun schoenen staan. Vanwege het klantcontact worden eigenschappen als communicatief, analytisch en commercieel gewaardeerd.

Sollicitatieprocedure bij Ebbinge

Solliciteren gebeurt door een mail te sturen met CV en motivatie naar de HR-afdeling. In sommige gevallen kan het via een sollicitatieformulier. Tijdens de sollicitatie is het belangrijk om aan te geven waarom jij die heldere denker en aanpakker bent die zij zoeken.

Daarnaast kan je direct contact zoeken met de recruiters. Zij kijken graag samen naar de mogelijkheden binnen het bedrijf voor jou. Deze methode is aan te bevelen als er geen aansluitende vacatures voor je zijn. Bereid je goed voor door een zorgvuldige bedrijfscheck te doen. Probeer via de vacature(s) en recruiters te bepalen wat ze van jou verwachten.

Voor bepaalde functies wordt er een assessment afgenomen. Zorg ervoor dat je het assessment haalt anders eindigt de sollicitatieprocedure. 

Ebbinge

  • 60 werknemers in totaal
  • Twee locaties; in Brussel en Amsterdam
Cubiks Advanced curusoverzichtCubiks Advanced figuurreeksen

Cubiks Logiks Advanced Oefenpakket

35,00

Online training voor het Logiks Advanced assessment van Cubiks. De training bestaat uit 600+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Logiks Advanced test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
16 lessen
33 testen
624+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 lesmateriaal
400+ tevreden gebruikers

Assessment onderdelen:

Verbaal
Numeriek
Abstract

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Ebbinge assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Dit is een verbaal onderdeel.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Dit is een numeriek onderdeel.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Dit is een abstract onderdeel.