Etos assessment

Moet jij een assessment maken voor Etos? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Harver oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Etos, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Etos assessment test te oefenen.

Werken bij de drogist waar meer dan 20 miljoen gezondheidsadviezen op jaarbasis worden gegeven. Waarvan de producten in meer dan 3 miljoen Nederlandse badkamers staan. Dat is het werk van Etos.

Etos als werkgever

Iedereen kent Etos van de winkels. Maar als je bij Etos gaat werken heeft de drogist nog veel meer te bieden. Hier ben je onderdeel van een hechte en professionele organisatie. Een unieke combinatie van een daadkrachtig, zelfstandig bedrijf met de diversiteit en mogelijkheden van een multinational.

Waar je ook terechtkomt. Je kan rekenen op afwisselend werk. Waarbij je kunt groeien in jouw vakgebied. Ook krijg je een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden. Krijg je mogelijkheden voor trainingen en cursussen én krijg je korting op de producten.

Sollicitatieprocedure

Etos heeft een sollicitatieprocedure die bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het solliciteren op een vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen. Of door een open sollicitatie in te sturen. Binnen tien dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters van Etos voor een telefonische kennismaking.

Online assessment

De derde stap van de sollicitatieprocedure is het online assessment. Het online assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. De capaciteitentest wordt afgenomen door Harver en heet de cognitive ability test. In zeldzame gevallen kan je een andere test krijgen. 

Omdat dit een erg moeilijke test is, is het belangrijk om goed voor Harver te oefenen. Dat doe je het beste met ons zelf ontwikkelde Harver oefenpakket. Daarmee bereid je alle onderdelen voor die je op de test kan krijgen. Zo haal jij het beste resultaat en verhoog je jouw kans op die baan.

Tweede gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met één van de recruiters. Na een positief gesprek volgt de vijfde stap: het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling. Pas je binnen het team en cultuur van Etos? Dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag bij Etos.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99