Ekelmans assessment

Moet jij een assessment maken voor Ekelmans? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Ixly oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Ekelmans, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Ekelmans test te oefenen.

Wil je buiten de gebaande paden treden op het gebied van advocaten en fiscalisten? Dan is werken bij Ekelmans en Meijer de juiste keuze.

Ekelmans en Meijer als werkgever

Hier zie je kansen in plaats van obstakels. Je vindt oplossingen in complexe problemen van jouw klanten. Beschik je over overtuigingskracht, diplomatie en sociale vaardigheden? Dan pas je hier goed. Want ze kijken verder dan wetten, regels en procedures. Ondanks dat het een groot kantoor in de randstad is, is er toch een informele sfeer. Je werkt achter een bureau, maar staat ook regelmatig in de rechtbank. Want procederen is het kernelement van de advocatuur.

Sollicitatieprocedure

Zit pleiten ook in jouw bloed? Dan moet je niet wachten met solliciteren. Je kunt via de website solliciteren op één van de openstaande functies. Je vult eerst jouw motivatiebrief zijn je CV in. Daarnaast zijn cijferlijsten en stageverklaringen de belangrijkste documenten die je moet inleveren.

Aannamecommissie

De aannamecommissie beoordeelt jouw sollicitatie. Zien zij een match? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure. Dit is een gesprek met twee advocaten die lid zijn van de aannamecommissie.

Online assessment

De volgende stap bestaat uit het maken van een Ixly capaciteitentest. In deze online capaciteitentest wordt jouw rekenkundige, verbale en logisch redeneren getoetst. Ixly bevat hele specifieke analogieën. Die zie je nergens anders. Ook de cijferreeksen en figuurreeksen hebben bijzondere vormen. Daarom is het belangrijk dat je een specifiek Ixly oefenpakket hebt. Kies daarom voor ons Ixly oefenpakket. Daarmee haal jij jouw beste score.

Tweede gesprek

Op grond van de uitslag van het online assessment word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit is een gesprek met twee advocaten. Overtuig je de beide advocaten dat jij de meest geschikte kandidaat ben? Dan kun je daarna aan de slag bij dit kantoor.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99