Erasmus assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor de Erasmus Universiteit? Dan moet je de Cubiks test maken. Cubiks heeft twee testen in omloop. Daarom hebben wij dit oefenpakket ontwikkeld waarmee je beide testen kunt oefenen. Start dus vandaag nog.

Let op: dit is voor medewerkers van de Erasmus universiteit bedoeld. Niet voor toelatingen van opleidingen!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Logiks Advanced oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Advanced.

Logiks General (Intermediate) oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Intermediate.

Let op: dit gaat over de sollicitatieprocedure bij de Erasmus Universiteit. Dus niet bij het Erasmus MC en geldt ook niet voor de toelatingsprocedure van een (pre-)master.

Ben je nooit uitgeleerd? Ga dan werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. De universiteit is vernoemd naar de Rotterdamse humanist Desiderius Erasmus.

De Erasmus Universiteit als werkgever

De Erasmus geeft goed onderwijs aan studenten. Ook behoort deze op een aantal onderzoeksterreinen tot de internationale top. Bovendien vindt de Erasmus de ontwikkeling van haar medewerkers van groot belang. Daarom krijg je een loopbaanbeleid en opleidingsmogelijkheden. Zo word je gestimuleerd en ondersteund bij het vormgeven van jouw loopbaan.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière de Erasmus Universiteit wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functie. Hier word je gevraagd om je persoonsgegevens, cv en motivatiebrief. Eventueel moet je ook jouw cijferlijsten, scriptie, en stagebeoordelingen inleveren. Is de recruitment afdeling hierover tevreden? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een recruiter.

Online assessment

Je moet altijd een assessment maken. Het assessment wordt afgenomen door Cubiks. Op dit moment maakt Cubiks gebruik van twee verschillende testen:

  1. Logiks advanced,
  2. Logiks intermediate.

Deze testen hebben een zekere overlap maar verschillen ook heel erg. De Advanced test bestaat uit drie losse onderdelen. Terwijl de intermediate uit één test bestaat waar alle onderdelen door elkaar gevraagd worden. Daarom is het belangrijk dat je een specifiek oefenpakket hebt dat je op de juiste test voorbereidt. Dat kan natuurlijk met het Hellotest Cubiks oefenpakket!

Laatste ronde

Ging dit gesprek ook goed? Dan bespreek je met je toekomstige leidinggevende het salaris en dienstverband. Met de HR-medewerker bespreek je de overige arbeidsvoorwaarden. Daarna kun je aan de slag bij de Erasmus Universiteit en volg je een introductiedag voor de nieuwe medewerkers.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge