Erasmus assessment

Moet jij een assessment maken voor de Erasmus universiteit? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Cubiks oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Erasmus, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Erasmus universiteit test te oefenen.

Let op: dit gaat over de sollicitatieprocedure bij de Erasmus Universiteit. Dus niet bij het Erasmus MC en geldt ook niet voor de toelatingsprocedure van een (pre-)master.

Ben je nooit uitgeleerd? Ga dan werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. De universiteit is vernoemd naar de Rotterdamse humanist Desiderius Erasmus.

De Erasmus Universiteit als werkgever

De Erasmus geeft goed onderwijs aan studenten. Ook behoort deze op een aantal onderzoeksterreinen tot de internationale top. Bovendien vindt de Erasmus de ontwikkeling van haar medewerkers van groot belang. Daarom krijg je een loopbaanbeleid en opleidingsmogelijkheden. Zo word je gestimuleerd en ondersteund bij het vormgeven van jouw loopbaan.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière de Erasmus Universiteit wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functie. Hier word je gevraagd om je persoonsgegevens, cv en motivatiebrief. Eventueel moet je ook jouw cijferlijsten, scriptie, en stagebeoordelingen inleveren. Is de recruitment afdeling hierover tevreden? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een recruiter.

Online assessment

Je moet altijd een assessment maken. Het assessment wordt afgenomen door Cubiks. Op dit moment maakt Cubiks gebruik van twee verschillende testen:

  1. Logiks advanced,
  2. Logiks intermediate.

Deze testen hebben een zekere overlap maar verschillen ook heel erg. De Advanced test bestaat uit drie losse onderdelen. Terwijl de intermediate uit één test bestaat waar alle onderdelen door elkaar gevraagd worden. Daarom is het belangrijk dat je een specifiek oefenpakket hebt dat je op de juiste test voorbereidt. Dat kan natuurlijk met het Hellotest Cubiks oefenpakket!

Laatste ronde

Ging dit gesprek ook goed? Dan bespreek je met je toekomstige leidinggevende het salaris en dienstverband. Met de HR-medewerker bespreek je de overige arbeidsvoorwaarden. Daarna kun je aan de slag bij de Erasmus Universiteit en volg je een introductiedag voor de nieuwe medewerkers.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99