Eneco assessment

Moet jij een assessment maken voor Eneco? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

HFM oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Eneco, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Eneco test te oefenen.

EnecoWerken bij Eneco betekent, werken bij de grootste leider in de energietransitie, zowel in België als in Nederland.

Eneco als werkgever

Eneco is een groep van bedrijven die actief is in de energiesector. Met elkaar, klanten en partners werkt Eneco aan de missie: duurzame energie voor iedereen. Hier zorg je ervoor dat heel Nederland mee gaat doen aan de energietransitie.

Of je nu IT-er bent, Digital Marketeer, Investeringsanalist of Monteur bent. Jij helpt bouwen en innoveren aan een duurzamer Nederland. Om dit te kunnen bereiken krijg je de beste primaire en secundaire voorwaarden. Daarnaast werk je in een inspirerende werkomgeving. Waar samenwerken, groei en innovatie voorop staan.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook meehelpen aan de energietransitie? Kijk dan of jouw vacature online staat op de speciale werkenbijEneco-website. Staat jouw ideale baan erbij? Dan kun je via het online formulier een sollicitatie insturen. Ook als er geen passende vacature is, kun je via de website een open sollicitatie sturen. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatiebrief.

Online assessment

Dan maak je een assessment en voer je een kennismakingsgesprek. Dit online assessment is gericht op wat ze de ‘vier c’s’ noemen:

  • Cultuur,
  • Competenties,
  • Communicatiestijl en
  • Capaciteiten.

Het gaat om jouw persoonlijke, emotionele, sociale en intellectuele vaardigheden.

Een capaciteitentest hoort natuurlijk ook bij het assessment. Deze test wordt afgenomen door HFM. HFM maakt gebruik van twee verschillende testen:

  1. HFM specifieke intelligentie test (SIT),
  2. HFM volledige intelligentie test (VIT).

Deze testen hebben ongeveer dezelfde onderdelen maar verschillen ook veel. Daarom is het belangrijk dat je specifiek oefent voor de juiste test. Het Hellotest HFM oefenpakket bevat daarom twee trainingen. Voor elke test één training. Zodat jij je perfect kunt voorbereiden. Dus ga nu HFM oefenen.

De gesprekken

Het kennismakingsgesprek voer je met jouw toekomstige leidinggevende. Tijdens het gesprek wordt er gekeken naar jouw motivatie. Ook de resultaten van het online assessment komen aan bod. Hierna volgt meestal een vervolggesprek. Is de uitkomst van dit gesprek ook weer positief? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin een aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99