ERIKS assessment

Moet jij een assessment maken voor ERIKS? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor ERIKS, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis ERIKS test te oefenen.

ERIKS levert wereldwijd slimme oplossingen aan alle industriële sectoren.

ERIKS als werkgever

Deel je de passie voor techniek en klanten? Dan is hier werken iets voor jou. In Europa is ERIKS de grootste en meest toonaangevende industriële dienstverlener binnen haar vakgebied. Samen werk je aan industrie “future proof” maken. Hier krijg je een baan vol uitdagingen en veel verantwoordelijkheid.

Zo krijg je de kans jouw kennis en vaardigheden aan te scherpen. Dat doe je in verschillende Learning & Development programma’s. Ook kun je écht doorgroeien en stappen maken. Door de Succes principes (passie, specialisme en innovatie) door te voeren op alle gebieden.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook werken met de ERIKS succes principes? Dan kun je beginnen met solliciteren. Online kun je het sollicitatieformulier invullen. Werkervaring, opleiding, persoonlijke gegevens en jouw CV vul je hier ook in. Is er een match met jou en de gevraagde functie? Dan word je door een recruiter gebeld voor een kort gesprek.

Online assessment

Bij een positief gesprek ga je door naar de volgende stap van de sollicitatieprocedure. Dit is het maken van het online assessment. Het Eriks assessment wordt afgenomen door SHL. SHL is wereldwijd een van de grootste assessmentbureaus. Momenteel maken zij gebruik van de volgende testen:

  1. SHL On Demand Test
  2. SHL General Ability Test
  3. SHL Verify G+

Met ons SHL oefenpakket kan jij deze testen perfect voorbereiden. Daardoor zorg je dat jij het beste resultaat haalt voor de test.

Laatste gesprekken

Dan word je uitgenodigd voor een interview met de manager van desbetreffende functie waarop je hebt gesolliciteerd. Is dit gesprek ook goed verlopen? Dan word je vervolgens uitgenodigd voor een tweede en laatste gesprek. Hierna mag je je ook een werknemer van ERIKS noemen en kun je aan de slag met succes principes.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99