Wil je Nederland gaan verbeteren en sta je voor fatsoenlijk werk en een eerlijke verdeling van werk en inkomen? Dan is werken bij de FNV iets voor jou.

De FNV als werkgever

De FNV is de grootste vakbond in Nederland en telt één miljoen leden. Als ambitie hebben ze om op het gebied van arbeid en inkomen de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, in de politiek, nationaal en internationaal in de sector, in de bedrijven en regionaal/lokaal. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat anderen goede arbeidsvoorwaarden en een functionele werkplek hebben, ook voor hun eigen werknemers geldt dat. Daarom kan je ervan op aan dat je uitstekende primaire en secundaire voorwaarden hebt als je gaat werken bij de FNV. Ook krijg je veel kansen op jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied en in jouw persoonlijke groei.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de FNV? Dan kun je online solliciteren, solliciteren via de email of post heeft geen zin. Je kunt solliciteren op een bestaande vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen, hierna ontvang je een ontvangstbevestiging. Binnen twee weken ontvang je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters van FNV voor een afspraak te maken voor het eerste gesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden op de locatie waar je hebt gesolliciteerd. Ging dit goed? Dan mag je daarna het online assessment van FNV maken. Dit assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Rond je de testen af met een goed resultaat dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling waar jij gaat werken. Pas je binnen het team en cultuur van FNV en heb je de juiste vaardigheden voor de functie? Dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun je beginnen met werken bij FNV.

FNV

  • Opgericht: 1976 
  • De FNV behartigt de belangen van ruim 1 miljoen werkende en niet-werkende leden
  • In totaal zijn circa 1,7 miljoen personen in Nederland lid van een vakbond 
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

FNV assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.