Frisse Blikken assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Frisse Blikken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Frisse Blikken oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Op zoek naar een frisse blik van ondernemend talent? Daarvoor moet je bij Frisse Blikken zijn, een jonge organisatie die helpt om mensen te ontwikkelen en samen met bedrijven te verbinden.

Frisse Blikken als werkgever

Hier werk je vier dagen in de week bij een opdrachtgever. De laatste dag van de week investeer je in jezelf en in jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kan je niet alleen goed jezelf ontwikkelen via training en coaching. Maar je kunt ook meteen deze kennis en theorie in de praktijk brengen. Je kunt als ‘nieuweling’ een frisse blik werken op de zaken bij de opdrachtgever waar je werkt. Hier werk je dus optimaal aan jezelf en jouw carrière. Frisse Blikken ondersteunt je dan ook in alle stappen van jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Wil jij hier werken? Dan is de eerste stap het insturen van jouw sollicitatie. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Zien ze in jou een potentiele ‘frisse blik’? Dan word je uitgenodigd om allereerst een vragenlijst in te vullen.

Eerste gesprek

Hierna word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek kun je jouw motivatie toelichten en vertellen wie je bent. Gaat dit gesprek goed? Dan ga door in de sollicitatieprocedure.

Assessment

In het PiCompany assessment wordt gekeken naar jouw drijfveren, wie je bent als collega en wat je verwacht van een loopbaan. Ook wordt er een capaciteitentest uitgevoerd. Denken ze dat je past binnen hun organisatie en bij één van de opdrachtgevers? Dan mag je in de volgende ronde van de sollicitatieprocedure de managers overtuigen met een pitch.

Afsluiting

Zijn ze overtuigd door jou? Dan kan het zijn dat er nog een vervolg assessment wordt gevraagd om nog beter inzicht te krijgen in jouw ervaring en capaciteiten. Als afsluiting van de sollicitatieprocedure van Frisse Blikken krijg jij een aanbod en wordt in het gesprek de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Frisse Blikken oefenen voor 34,99