Frisse Blikken assessment

Moet jij een assessment maken voor Frisse Blikken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Frisse Blikken, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Frisse Blikken test te oefenen.

Op zoek naar een frisse blik van ondernemend talent? Daarvoor moet je bij Frisse Blikken zijn, een jonge organisatie die helpt om mensen te ontwikkelen en samen met bedrijven te verbinden.

Frisse Blikken als werkgever

Hier werk je vier dagen in de week bij een opdrachtgever. De laatste dag van de week investeer je in jezelf en in jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kan je niet alleen goed jezelf ontwikkelen via training en coaching. Maar je kunt ook meteen deze kennis en theorie in de praktijk brengen. Je kunt als ‘nieuweling’ een frisse blik werken op de zaken bij de opdrachtgever waar je werkt. Hier werk je dus optimaal aan jezelf en jouw carrière. Frisse Blikken ondersteunt je dan ook in alle stappen van jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Wil jij hier werken? Dan is de eerste stap het insturen van jouw sollicitatie. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Zien ze in jou een potentiele ‘frisse blik’? Dan word je uitgenodigd om allereerst een vragenlijst in te vullen.

Eerste gesprek

Hierna word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek kun je jouw motivatie toelichten en vertellen wie je bent. Gaat dit gesprek goed? Dan ga door in de sollicitatieprocedure.

Assessment

In het PiCompany assessment wordt gekeken naar jouw drijfveren, wie je bent als collega en wat je verwacht van een loopbaan. Ook wordt er een capaciteitentest uitgevoerd. Denken ze dat je past binnen hun organisatie en bij één van de opdrachtgevers? Dan mag je in de volgende ronde van de sollicitatieprocedure de managers overtuigen met een pitch.

Afsluiting

Zijn ze overtuigd door jou? Dan kan het zijn dat er nog een vervolg assessment wordt gevraagd om nog beter inzicht te krijgen in jouw ervaring en capaciteiten. Als afsluiting van de sollicitatieprocedure van Frisse Blikken krijg jij een aanbod en wordt in het gesprek de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99