Future Facts assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Future Facts? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

SHL On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

SHL General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

Doe je niets liever dan klanten helpen en verrassen met het bedenken, realiseren én implementeren van Analytics-oplossingen? Ga dan werken bij Future Facts.

Future Facts als werkgever

Hier wordt verborgen waarde uit data gehaald. Hier werk je in een technologische omgeving. Er is altijd oog voor innovaties en hoe je meerwaarde kunt creëren. In deze omgeving komen ook de kernwaarden – inspirerend, sociaal, scherp, verantwoordelijk en gericht op groei – goed naar voren. Wil je gaan werken bij Future Facts? Dan is het van belang dat je je in deze kernwaarden kunt vinden. Want ze staan centraal in de werkwijze.

Sollicitatieprocedure

Wil jij jouw ambities op het gebied van data waarmaken? Dan kun je via de website solliciteren op één van de openstaande functies. Zijn ze hier tevreden over en zien ze een match?

Eerste gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een gesprek. In dit gesprek maak je kennis met elkaar. Ook worden jouw ambities, drijfveren en achtergrond besproken. Was dit een prettig gesprek? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure. De volgende stap bestaat uit het maken van een SHL assessment.

Online assessment

Het online assessment wordt afgenomen door SHL. Dit is één van de grootste assessmentbureaus ter wereld. De meeste kandidaten vinden de SHL testen zeer moeilijk. Daarom is het belangrijk dat je goed oefent. Anders ben je bijna altijd kansloos. Momenteel maakt SHL gebruik van meerdere testen:

  • On Demand
  • Verify G+ / General ability

Kijk goed in jouw uitnodiging welke test je moet maken. In ons SHL oefenpakket vind je het oefenmateriaal voor beide testen. Daarnaast geven we duidelijk aan wat je moet oefenen voor welke test. Daardoor kan je specifiek voorbereiden en maak je geen overbodige vragen.

Tweede gesprek

Zijn de resultaten van het online assessment positief? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. In dit gesprek wordt dieper ingegaan op jouw kernwaarden, de werkwijze van Future Facts en wat ze zoeken.

Het aanbod

Zijn deze uitkomsten van het tweede gesprek positief dan volgt de laatste stap van de selectieprocedure. Je krijgt een aanbieding en kan daarna bij akkoord het contract tekenen. Hierna kun je aan de slag bij Future Facts.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge