fonQ assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor fonQ? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ixly test oefenen

Probeer een gratis Ixly oefentest met verschillende onderdelen. Deze oefentoets is gebaseerd op de ACT algemene intelligentie capaciteitentest. Zo krijg je een goed beeld van de adaptieve test van Ixly.

Werken bij een jong en snelgroeiende e-commercebedrijf? Dan kun je gaan werken bij fonQ, de specialist voor alles in en om het huis.

fonQ als werkgever

fonQ is een jonge onderneming vol ambitie. Ga je werken bij fonQ dan kan je rekenen op dat je samenwerkt met specialisten die stuk voor stuk goed zijn in hun vak. Jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied staat voorop. Maar ook het bijhouden van trends en de ontwikkelingen is belangrijk.

Ga je werken bij fonQ dan heb je passie voor de producten en denk je graag in mogelijkheden. Je werkt dan ook op een inspirerend kantoor wat is ingericht met de spullen van fonQ. De sfeer is informeel en initiatief wordt gewaardeerd én gestimuleerd.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook wat fonQ toevoegen aan jouw carrière? Solliciteer dan op een van de openstaande vacatures bij fonQ. Ook kun je een open sollicitatie toesturen als jouw gewenste vacature ere niet bij staat. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

Het assessment

In het assessment van fonQ wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw cognitieve vaardigheden en in hoeverre je past binnen het team en de cultuur van fonQ. Deze test wordt afgenomen door Ixly. Dit is een pittige test die je goed moet oefenen. Dat doe je het beste met ons Ixly oefenpakket. Daarin vind je lessen en oefentoetsen voor alle soorten vragen.

Het kennismakingsgesprek

De rapportage vormt ook de basis van het kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je met jouw toekomstige leidinggevende. Tijdens het gesprek wordt er gekeken naar jouw motivatie, de resultaten van het online assessment en waarom je graag wilt werken bij fonQ. Ziet de manager dat jij wat fonQ kan toevoegen aan het team?

Laatste gesprekken

In het tweede gesprek ga je de diepte in. Waarom wil je precies bij fonQ werken? De manager zal ook willen merken dat je echt bij fonQ past. Dat je een leuke collega bent. Als iedereen tevreden is, volgt er een afrondend gesprek. Daarin worden het aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden besproken. Hierna kun je ook gaan werken bij het snelgroeiende e-commercebedrijf.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge