G4S Assessment Test Oefenen

Moet jij een G4S assessment test maken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

SHL On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

SHL General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

G4SVan beveiliger tot sales consultant en van manager tot IT-specialist, bij G4S kun je in veel verschillende functies werkzaam zijn.

G4S als werkgever

G4S is wereldwijd marktleider op het gebied van veiligheids- en beveiligingsoplossingen. G4S is één van de grootste werkgevers ter wereld en dat biedt jou volop kansen. Zo is er een breed portfolio aan opleidingen en trainingen. En door de veelzijdige dienstverlening hebben ze een groot scala aan carrièremogelijkheden.

Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris, vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering en beschik je ook over een flexibel pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen dit pakket bepaal je zelf wat het beste past bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de G4S dan kun je via e-mail een CV en sollicitatiebrief insturen. Hierbij wordt jouw sollicitatie beoordeeld aan de hand van de genoemde functie-eisen uit de vacature. Voldoe je aan deze eisen dan ga je door naar de tweede stap in de sollicitatieprocedure van G4S.

Het eerste gesprek

Je wordt uitgenodigd een selectiegesprek, waarin een selectiecommissie je beoordeelt op de competenties van de functie. Dit gesprek gaat in op jouw motivatiebrief en cv. Je kunt dus ook vragen verwachten over alle punten die daarin staan. Zorg dat je deze brieven dus goed kent en dat je vragen daarover kunt beantwoorden.

G4S Assessment Test

Het SHL assessment van G4S gaat over jouw persoonlijkheidskenmerken en capaciteiten. Het is belangrijk dat je de capaciteitentest goed maakt. Als je namelijk niet goed scoort, lig je uit de sollicitatieprocedure. Zorg dus dat je deze test goed voorbereidt. De persoonlijkheidstest vul je in zoals je bent. Probeer geen antwoorden te geven die niet bij jou passen.

Tweede en derde gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit gesprek voer je vaak met een HR-manager en jouw toekomstige manager. Tijdens dit gesprek worden de uitkomsten van het online assessment besproken en wordt er gekeken naar jouw ervaring en motivatie. Het derde gesprek voer je met de teamleden. Hierna krijg je een aanbod van G4S.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge