Gall & Gall oefenen

Moet jij een assessment maken voor Gall & Gall? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Gall en Gall oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Heb jij een fascinatie voor alles dat met drank en (verantwoord) genieten te maken heeft? Dan ben je bij hier precies op de juiste plaats.

Gall & Gall als werkgever

Werken bij de beste drankenspeciaalzaak van Nederland is werk voor echte liefhebbers. Hier heb je veel mogelijkheden. Van verkoopmedewerker of winkelmanager tot functies op het distributiecentrum of hoofdkantoor. Er is altijd wel een passende functie voor jou. Hier combineer je de daadkracht van een zelfstandig bedrijf met de diversiteit en loopbaankansen van een grote multinational.

Zo kun jij binnen de organisatie uitgroeien tot een echter kenner. Met een groot aanbod van opleidingen en masterclasses kun jij jezelf ontwikkelen op het gebied van dranken. Ook zijn er tal van diverse loopbaankansen. Daarnaast kan je rekenen op een goed arbeidsvoorwaarden en krijg je medewerkerskorting op het assortiment.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de drankspeciaalzaak? De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere stappen. In de eerste stap vul je het sollicitatieformulier in. Je kan ook een open sollicitatie opsturen. Binnen 10 dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters voor een telefonische kennismaking.

Het assessment

De derde stap van de sollicitatieprocedure houdt in dat je een online assessment maakt. Het PiCompany assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Hiermee wordt gekeken naar je rekenkundige vermogen en je sociale vaardigheden. Rond je het online assessment met een goed resultaat af?

De gesprekken

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met één van de recruiters. Na een positief gesprek volgt de vijfde stap; het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling. Pas je binnen het team en cultuur van Gall & Gall? Dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Gall & Gall oefenen voor 34,99