Gall & Gall assessment

Moet jij een assessment maken voor Gall & Gall? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Gall & Gall, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Gall & Gall assessment test te oefenen.

Heb jij een fascinatie voor alles dat met drank en (verantwoord) genieten te maken heeft? Dan ben je bij hier precies op de juiste plaats.

Gall & Gall als werkgever

Werken bij de beste drankenspeciaalzaak van Nederland is werk voor echte liefhebbers. Hier heb je veel mogelijkheden. Van verkoopmedewerker of winkelmanager tot functies op het distributiecentrum of hoofdkantoor. Er is altijd wel een passende functie voor jou. Hier combineer je de daadkracht van een zelfstandig bedrijf met de diversiteit en loopbaankansen van een grote multinational.

Zo kun jij binnen de organisatie uitgroeien tot een echter kenner. Met een groot aanbod van opleidingen en masterclasses kun jij jezelf ontwikkelen op het gebied van dranken. Ook zijn er tal van diverse loopbaankansen. Daarnaast kan je rekenen op een goed arbeidsvoorwaarden en krijg je medewerkerskorting op het assortiment.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de drankspeciaalzaak? De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere stappen. In de eerste stap vul je het sollicitatieformulier in. Je kan ook een open sollicitatie opsturen. Binnen 10 dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters voor een telefonische kennismaking.

Het assessment

De derde stap van de sollicitatieprocedure houdt in dat je een online assessment maakt. Het PiCompany assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Hiermee wordt gekeken naar je rekenkundige vermogen en je sociale vaardigheden. Rond je het online assessment met een goed resultaat af?

De gesprekken

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met één van de recruiters. Na een positief gesprek volgt de vijfde stap; het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling. Pas je binnen het team en cultuur van Gall & Gall? Dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99