Wil je gaan werken als in de consultancy of als data analyticus? Dan kun je gaan werken bij IG&H. Dit adviesbureau werkt voor toonaangevende organisaties in de financiële dienstverlening, retail en gezondheidszorg.

IG&H als werkgever

Hier werken, kun je vergelijken met topsport beoefenen. Jezelf ontwikkelen en uitdagen is hier de norm. Je doet het elke dag een stapje beter en plaatst het resultaat boven persoonlijk succes. Het belang van de eindklant staat natuurlijk centraal. Heb jij lef en verander je graag de speelregels? Dan ben jij hier op de juiste plaats.

Om elke dag een stapje beter te presteren investeert IG&H ook in jou.  De ontwikkeling van haar medewerkers is een van de belangrijkste pijlers in het HR-beleid. Zo geloven ze sterk in de filosofie 70/20/10. Daardoor ontwikkel je je maximaal ‘on-the-job’ door intensieve begeleiding en coaching. Daarnaast krijg je een goed salaris, korting op je ziektekosten, ruime opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden tot flexwerken.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij IG&H doe je online. Via de website kun je jouw motivatiebrief en CV indienen. Zijn ze hier tevreden over en ziet IG&H Consulting een match? Dan ga je door naar de volgende ronde  van de sollicitatieprocedure bij IG&H. Dit is een kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je met een recruiter en is verkennend van aard. Is dit gesprek positief? Dan mag je door naar het online assessment van IG&H.

Tijdens dit online assessment wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw capaciteiten en kennisniveau. Zijn de resultaten van het online assessment van IG&H positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met jouw toekomstige manager en een HR-manager. Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op wie je bent, wat voor toekomstverwachtingen jij hebt en wat jij IG&H kan brengen. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure van IG&H positief verlopen, krijg je een aanbod. Na het accepteren van het aanbod kun jij je contract tekenen aan de slag bij deze consultant.

IG&H

  • Aantal medewerkers: 150
  • Opgericht: 1988
  • Hoofdkantoor: Utrecht
HFM SIT cursusoverzichtHFM cijferreeksen

HFM Specifieke Intelligentie Test Oefenpakket

35,00

Online training voor het Specifieke Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 1.700+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Specifieke Intelligentie Test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
11 lessen
52 testen
1.718+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
700+ tevreden gebruikers

Dit oefenpakket bevat:

Cijfermatig redeneertest (cijferreeksen)
Abstract redeneertest (figuurreeksen)
Logisch redeneertest (syllogismen)
Verbale aanlegtest (analogieën)

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

IG&H assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.