IMC Assessment Oefenen

Moet jij een IMC assessment maken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors. Start vandaag nog met oefenen voor het IMC Online Assessment!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

Saville oefentoets

Probeer gratis een Saville oefentoets met verschillende onderdelen.

IMC is een toonaangevende marktleider op de beurshandel is op meer dan 100 beurzen, platforms en liquiditeitspools over de hele wereld actief.

IMC als werkgever

Hier werken, betekent dat je meerdere rollen hebt. Van IT-professional, tactici, handelaar tot wiskundige. Je bent bezig met handelen op het hoogste niveau. Het commerciële succes komt door het vermogen om strategieën en technologieën te ontwikkelen die hun concurrentiepositie verbetert en de efficiëntie en transparantie van financiële markten voor alle marktdeelnemers bevordert.

Dit doen ze wereldwijd. Als je hier werkt, heb je veel contact met diverse nationaliteiten. Toch is er gezamenlijke team spirit, deze is gebaseerd op samenwerking, nieuwsgierigheid en vastbesloten zijn om alles wat je doet te verbeteren. Met kantoren in Chicago en Sydney is er geen limiet aan jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Wil jij hier werken? De sollicitatieprocedure van IMC begint met het invullen van een online sollicitatieformulier van één van openstaande de vacatures. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie bij te voegen. Ziet IMC in jou een goede aanwinst?

IMC Assessment

Het assessment van IMC wordt afgenomen door Saville. Saville maakt momenteel gebruik van drie verschillende testen:

  1. Swift Analysis Aptitude: verbal analysis, numerical analysis en diagrammatic analysis.
  2. Swift Executive Aptitude: verbal analysis, numerical analysis, abstract analysis.
  3. Swift Comprehension Aptitude: verbal comprehension, numerical comprehension en error checking.

Het is belangrijk om je goed en specifiek voor te bereiden op het assessment van Saville. Dat doe je natuurlijk met het Hellotest Saville oefenpakket. Daarmee kan je de testen voorbereiden.

De gesprekken

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit gesprek voer je met een recruiter. Bij een positief resultaat volgt er nog een tweede gesprek met een HR-manager en de manager van de afdeling waar je komt te werken. Soms kan ook nog een technische opdracht deel uit maken van de sollicitatieprocedure van IMC. Na de gesprekken en het assessment krijg je een aanbod. Daarna kun je aan de slag bij IMC.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Geweldige service. De site heeft heel goede oefeningen!! Voor een goede prijs. De service is perfect. Ik ben heel erg tevreden en raad dit iedereen aan 🙂

Imke

Oefenopgaven sluiten perfect aan op de daadwerkelijke test. Goede uitleg over strategieën bij het maken van de opgaven. Met succes geslaagd.

Richard