IG&J assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Eelloo Q1000 oefentoets

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

Werken bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) betekent, werken aan het bevorderen van een veilige, effectieve en patiëntgerichte zorg en jeugdhulp.

Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd als werkgever

De IGJ zorgt ervoor dat er een goede gezondheidszorg en jeugdhulp is. Ze houden toezicht op vele facetten in de gezondheidszorg. Ga jij werken bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd? Dan kan je rekenen op intensief en verantwoordelijk werk. Hiervoor moet je sterk in je schoenen staan.

Daarnaast is ook stressbestendigheid een belangrijke eigenschap. Beschik je over beide eigenschappen? Dan ben je bij de IGJ op de juiste plaats. Kwaliteit van de zorg is belangrijk. Daarom krijg je ook alle ruimte voor persoonlijke groei. Ze investeren ook flink in jouw ontwikkeling en opleiding.

Sollicitatieprocedure

Er is een strenge selectieprocedure om hier te kunnen werken. Je stuurt eerst jouw motivatie- en sollicitatiebrief op. Op basis daarvan vindt de eerste selectie plaats. Hierna word je gevraagd om enkele psychologische tests uit te voeren. Hieronder valt bijvoorbeeld het Q1000 assessment en de persoonlijkheidstest.

Speeddate

Als de resultaten van de psychologische test positief zijn, ga je door. Je wordt dan uitgenodigd voor de volgende ronde: de speeddate. In deze ronde voer je vier gesprekken van tien minuten. Telkens met verschillende professionals uit het vakgebied. Afhankelijk van de functie waar je op solliciteert, maak je een assessment.

Sollicitatiegesprek

De uitkomsten van deze testen en gesprekken vormen uiteindelijk de beslissing of je doorgaat voor het sollicitatiegesprek. Het sollicitatiegesprek voer je met de manager van de afdeling waar je komt te werken De sollicitatieprocedure wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna mag je het contract tekenen en kun je aan de slag bij IGJ.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan