IG&J assessment

Moet jij een assessment maken voor de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Q1000 oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor IG&J, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd test te oefenen.

Werken bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) betekent, werken aan het bevorderen van een veilige, effectieve en patiëntgerichte zorg en jeugdhulp.

Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd als werkgever

De IGJ zorgt ervoor dat er een goede gezondheidszorg en jeugdhulp is. Ze houden toezicht op vele facetten in de gezondheidszorg. Ga jij werken bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd? Dan kan je rekenen op intensief en verantwoordelijk werk. Hiervoor moet je sterk in je schoenen staan.

Daarnaast is ook stressbestendigheid een belangrijke eigenschap. Beschik je over beide eigenschappen? Dan ben je bij de IGJ op de juiste plaats. Kwaliteit van de zorg is belangrijk. Daarom krijg je ook alle ruimte voor persoonlijke groei. Ze investeren ook flink in jouw ontwikkeling en opleiding.

Sollicitatieprocedure

Er is een strenge selectieprocedure om hier te kunnen werken. Je stuurt eerst jouw motivatie- en sollicitatiebrief op. Op basis daarvan vindt de eerste selectie plaats. Hierna word je gevraagd om enkele psychologische tests uit te voeren. Hieronder valt bijvoorbeeld het Q1000 assessment en de persoonlijkheidstest.

Speeddate

Als de resultaten van de psychologische test positief zijn, ga je door. Je wordt dan uitgenodigd voor de volgende ronde: de speeddate. In deze ronde voer je vier gesprekken van tien minuten. Telkens met verschillende professionals uit het vakgebied. Afhankelijk van de functie waar je op solliciteert, maak je een assessment.

Sollicitatiegesprek

De uitkomsten van deze testen en gesprekken vormen uiteindelijk de beslissing of je doorgaat voor het sollicitatiegesprek. Het sollicitatiegesprek voer je met de manager van de afdeling waar je komt te werken De sollicitatieprocedure wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna mag je het contract tekenen en kun je aan de slag bij IGJ.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99