Innopay assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Innopay? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ixly test oefenen

Probeer een gratis Ixly oefentest met verschillende onderdelen. Deze oefentoets is gebaseerd op de ACT algemene intelligentie capaciteitentest. Zo krijg je een goed beeld van de adaptieve test van Ixly.

Wil je wereldwijd organisaties helpen de mogelijkheden van digitale transacties ten volle te benutten? Ga dan werken bij Innopay.

Innopay als werkgever

Innopay is een internationaal consultancybureau op het gebied van digitale transacties. Hier werk je op een vernieuwende en andere manier. Hier leef je in de wereld van de klant. Je biedt de beste oplossingen en wordt op geen enkele wijze beperkt door conventionele gedachten.

Ook jouw eigen ontwikkeling wordt op geen enkele manier beperkt. Ontwikkelmogelijkheden hebben topprioriteit bij Innopay. Ze bieden een uitdagende, persoonlijke en veelzijdige werkomgeving. Daardoor kan je op meerdere gebieden excelleren. De flexibele organisatiestructuur en -cultuur biedt ruimte voor:

  • ondernemerschap,
  • toekomstgericht denken,
  • samenwerken,
  • verantwoordelijkheid nemen.

Sollicitatieprocedure

Wil je je in de wereld van digitale transacties gaan begeven? Dan begin je met het solliciteren bij Innopay. Dat kan door te solliciteren op een bestaande vacature. Je vult dan online sollicitatieformulier in of stuurt een open sollicitatie op. Zien ze een match met jou? Dan word je gebeld door een van de recruiters voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je samen met een recruiter en een partner of manager. 

Online assessment

In de volgende stap van de sollicitatieprocedure maak je een Ixly assessment. Ze beschrijven zelf het assessment als het moeilijkste van Amsterdam. Maar met een goede voorbereiding is dit goed te doen. Het online assessment bestaat uit een adaptieve capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. De analytische test bestaat uit analogieën, cijferreeksen en figurenreeksen. Hiermee wordt gekeken naar je rekenkundige en analytisch vermogen.

Tweede gesprek

Dit voer je met een van de managers van het team, de HR-manager en eventueel een toekomstige collega. Eventueel volgt er nog een derde gesprek. Pas je binnen het team en cultuur van Innopay? Dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag bij dit digitale bedrijf.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge