INEOS assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor INEOS? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

INEOS On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

INEOS General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

Hier werk je bij het grootste chemiebedrijf in de Benelux. Deze werkgever komt oorspronlijke uit Engeland en is actief in verschillende branches.

INEOS als werkgever

Je werkt hier in een open bedrijfscultuur waar teamwerk, vernieuwing en eigen initiatief voorop staan. Bij INEOS wordt gesproken over het INEOS-verschil. Dit verschil kun je zelf maken als je hier werkt. Je bepaalt zelf hoe jouw carrière bij INEOS eruitziet. Daarvoor wordt veel geïnvesteerd in opleidingen en in persoonlijke ontwikkeling. Daarom kan jij je verdiepen in dat waar je goed bent.

INEOS heeft een groot aanbod van verschillende projecten. Daarom kan je veel verschillende soorten werkzaamheden uitvoeren. Je hebt hier de voordelen van een grote werkgever. Maar je hanteert de pragmatische werkwijze van een kleiner bedrijf. Je krijgt veel mogelijkheden, uitdagingen en vanaf het begin is er ruimte voor eigen inbreng!

Sollicitatieprocedure

Wil je hier werken? Dan moet je eerst jezelf registreren op de website om te kunnen solliciteren. Hierna kun je via een online profiel jouw sollicitatie voor een openstaande vacature indienen. Ook kun je een open sollicitatie invoeren. Ziet de recruiter van INEOS in jouw profiel een match? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Eerste gesprek & assessment

Dit gesprek voer je met een recruiter en de HR-manager. Ging het eerste gesprek goed? Dan ga je door in de sollicitatieprocedure van INEOS. Dit is het maken van een SHL assessment. Het online assessment van INEOS bestaat uit een persoonlijkheidstesten een capaciteitentest. Heb jij het assessment positief doorlopen?

Tweede gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Het tweede gesprek voer je samen met de manager van de desbetreffende afdeling en een andere collega. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek van de sollicitatieprocedure bij INEOS. Dit is een gesprek met de recruiter over de arbeidsvoorwaarden. Hierna volgt er een aanbod en kun je na het accepteren van het aanbod aan de slag bij een van de grootste werkgevers uit de Benelux.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge