INEOS assessment

Moet jij een assessment maken voor INEOS? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor INEOS, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis INEOS test te oefenen.

Hier werk je bij het grootste chemiebedrijf in de Benelux. Deze werkgever komt oorspronlijke uit Engeland en is actief in verschillende branches.

INEOS als werkgever

Je werkt hier in een open bedrijfscultuur waar teamwerk, vernieuwing en eigen initiatief voorop staan. Bij INEOS wordt gesproken over het INEOS-verschil. Dit verschil kun je zelf maken als je hier werkt. Je bepaalt zelf hoe jouw carrière bij INEOS eruitziet. Daarvoor wordt veel geïnvesteerd in opleidingen en in persoonlijke ontwikkeling. Daarom kan jij je verdiepen in dat waar je goed bent.

INEOS heeft een groot aanbod van verschillende projecten. Daarom kan je veel verschillende soorten werkzaamheden uitvoeren. Je hebt hier de voordelen van een grote werkgever. Maar je hanteert de pragmatische werkwijze van een kleiner bedrijf. Je krijgt veel mogelijkheden, uitdagingen en vanaf het begin is er ruimte voor eigen inbreng!

Sollicitatieprocedure

Wil je hier werken? Dan moet je eerst jezelf registreren op de website om te kunnen solliciteren. Hierna kun je via een online profiel jouw sollicitatie voor een openstaande vacature indienen. Ook kun je een open sollicitatie invoeren. Ziet de recruiter van INEOS in jouw profiel een match? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Eerste gesprek & assessment

Dit gesprek voer je met een recruiter en de HR-manager. Ging het eerste gesprek goed? Dan ga je door in de sollicitatieprocedure van INEOS. Dit is het maken van een SHL assessment. Het online assessment van INEOS bestaat uit een persoonlijkheidstesten een capaciteitentest. Heb jij het assessment positief doorlopen?

Tweede gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Het tweede gesprek voer je samen met de manager van de desbetreffende afdeling en een andere collega. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek van de sollicitatieprocedure bij INEOS. Dit is een gesprek met de recruiter over de arbeidsvoorwaarden. Hierna volgt er een aanbod en kun je na het accepteren van het aanbod aan de slag bij een van de grootste werkgevers uit de Benelux.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99