Wil je wereldwijd organisaties helpen de mogelijkheden van digitale transacties ten volle te benutten? Ga dan werken bij Innopay.

Innopay als werkgever

Innopay is een internationaal consultancybureau op het gebied van digitale transacties. Hier werk je op een vernieuwende en andere manier. Hier leef je in de wereld van de klant. Je biedt de beste oplossingen en wordt op geen enkele wijze beperkt door conventionele gedachten. Ook jouw eigen ontwikkeling wordt op geen enkele manier beperkt. Ontwikkelmogelijkheden hebben topprioriteit bij Innopay. Ze bieden een uitdagende, persoonlijke en veelzijdige werkomgeving. Daardoor kan je op meerdere gebieden excelleren. De flexibele organisatiestructuur en -cultuur biedt ruimte voor:

  • ondernemerschap,
  • toekomstgericht denken,
  • samenwerken,
  • verantwoordelijkheid nemen.

Sollicitatieprocedure

Wil je je in de wereld van digitale transacties gaan begeven? Dan begin je met het solliciteren bij Innopay. Dat kan door te solliciteren op een bestaande vacature. Je vult dan online sollicitatieformulier in of stuurt een open sollicitatie opZien ze een match met jou? Dan word je gebeld door een van de recruiters voor een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Dit gesprek voer je samen met een recruiter en een partner of manager. In de volgende stap van de sollicitatieprocedure maak je een online assessment. Ze beschrijven zelf het assessment als het moeilijkste van Amsterdam. Maar met een goede voorbereiding is dit goed te doen. Het online assessement bestaat uit een analytische test en een persoonlijkheidstest. De analytische test bestaat uit analogieën, cijferreeksen en figurenreeksen. Hiermee wordt gekeken naar je rekenkundige en analytisch vermogen. Rond je het online assessment van Innopay met een goed resultaat af?

Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit voer je met een van de managers van het team, de HR-manager en eventueel een toekomstige collega.Eventueel volgt er nog een derde gesprek. Pas je binnen het team en cultuur van Innopay? Dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag bij dit digitale bedrijf.

Innopay

  • Opgericht: 2002
  • Innopay is founding member van Holland FinTech, een hub die fintech-organisaties uit Europa, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Azië met elkaar verbindt
  • Innopay is marktleider in Nederland marktleider is
ACT cursusoverzichtACT analogieën

Adaptieve capaciteitentest Oefenpakket

35,00

Online training voor de adaptieve capaciteitentest. De training bestaat uit 1.700+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
57 testen
1.700+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
500+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Adaptieve Capaciteiten Test (ACT) – Algemene Intelligentie
HBO / WO Selectie Test

Gebruikt door onder andere:

AVOP, Coolblue, Dentons Boekel, fonQ, Lidl, Menea, Orga, PostNL, Sogeti, Young Capital en Young Colfield.

Bekijk hier het meest recente en volledige overzicht.

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Innopay assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de namen: verbaal en verbale analogieën.

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: numeriek of cijferreeksen H.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: abstract.

In sommige gevallen kun je de volgende onderdelen extra krijgen:

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Stroomdiagrammen:

Bij stroomdiagrammen krijg je een legenda te zien met veranderingen op basis van letters of figuren. Vervolgens krijg je een beginfiguur te zien en de verandering. Jij moet dan de uitkomst bepalen.